Dani Rovira ha comunicat la millor de les notícies: després de cinc mesos de tractament, ha superat el càncer. L’actor va anunciar que patia un limfoma de Hodgkin el passat mes de març, el que ha mantingut preocupats els seus seguidors i tot el món del cinema. Des del principi va demostrar haver-s’ho pres amb força i humor, el que evidenciaven les publicacions divertides que anava fent per parlar de la seva evolució. El camí ha estat dur, amb sessions de quimioteràpia i també de radioteràpia. Ara, però, comença una nova vida per a Rovira: “Avui és el primer dia de la resta de la meva vida. Estic curat!“.

En un post a Instagram que ha tingut gust de glòria, l’actor explica com ha viscut aquest procés i ha aprofitat per agrair el suport a tothom: “Tot comença i tot acaba avui. Sis mesos de pujada a una de les muntanyes més dures a les quals m’he afrontat, però finalment vaig arribar al cim i creieu-me, les vistes des d’aquí són precioses i reveladores. Mai no acabaré d’agrair a totes les persones (família, personal sanitari, amics, coneguts i desconeguts) que, d’una manera o d’una altra, han alleugerit i ajudat en la meva pujada a aquesta gran escarpada. L’ésser humà és, d’arrel, meravellós i he pogut comprovar-ho”.

També ha volgut tenir unes paraules especials per a Clara Lago, que ha estat al seu costat en tot aquest camí: “Gràcies, companya, per compartir el pes de la motxilla, els avituallaments i per aquestes irrepetibles vistes. Gràcies pel llum en la nit i la cadira en el camí. I per no deixar-me anar…”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es el primer día del resto de mi vida. ¡ESTOY CURADO! Todo acaba y todo empieza hoy. 6 meses de subida a una de las montañas más duras a las que me he enfrentado, pero al fin llegué a la cima y, creedme, las vistas desde aquí son preciosas y reveladoras. Nunca terminaré de agradecer a todas las personas (familia, personal sanitario, amigos, conocidos y desconocidos) que, de una manera u otra, han aliviado y ayudado en mi subida a esta gran escarpada. El ser humano es, de raíz, maravilloso y he podido comprobarlo. Gracias, compañera, por compartir el peso de la mochila, los avituallamientos y por estas irrepetibles vistas. ? Gracias por la luz en la noche y la silla en el camino. Y por no soltarme… ? ? Va por todos los que siguen subiendo cordilleras, y por todos los que, a pesar de darlo todo, no lo consiguieron. Estoy enamorado de la vida. No soy mejor que nadie pero, de lo que estoy seguro es de que el Dani que ha llegado a la cima, es infinitamente mejor que el que hace un año andurreaba por llanuras sin importancia. Y va por ti, querido amigo, héroe y profeta. Gracias por guiarme, Pablo. Tu mensaje y tu lucha sigue más presente que nunca. #siemprefuerte

Una publicación compartida de @ danirovira el

 

Dani Rovira ha estat un exemple de cap a peus, i és que és d’admirar el positivisme amb el qual ha afrontat aquesta malaltia. Ara, ja curat, es dirigeix a altres malalts de càncer: “Va per tots aquells que segueixen pujant serralades i per tots aquells que, malgrat donar-ho tot, no ho van aconseguir. Estic enamorat de la vida. No sóc millor que ningú, però del que estic segur és que el Dani que ha arribat al cim és infinitament millor que el que fa un any caminava per planes sense importància”.

Finalment, també ha recordat Pablo Ráez, un jove que patia leucèmia i que va morir el 2017 després d’abanderar diverses campanyes per a la donació de medul·la: “I va per tu, estimat amic, heroi i profeta. Gràcies per guiar-me, Pablo. El teu missatge i la teva lluita continua més present que mai”. 

Nou comentari

Comparteix