Cynthia Martínez mostra les proves de la seva relació amb Canales Rivera

Cynthia dona una entrevista al programa 'Sábado Deluxe' on explica tota la veritat de la seva relació amb el torero

José Antonio Canales Rivera l’ha negat i això no ha agradat gens a Cynthia Martínez. És per aquest motiu que ha decidit donar una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’, on ha confessat a Jorge Javier que el fet que el torero digués en un primer moment que no la coneixia li va fer molt de mal. Per això, Cynthia Martínez ha decidit tirar de la manta i mostrar les proves que demostrarien la seva relació i contacte amb Canales Rivera.

El programa de Telecinco ha mostrat unes converses que van tenir lloc a Instagram a través de missatges privats i uns missatges de text de WhatsApp que el torero i Cynthia s’han enviat durant les últimes dues setmanes. En elles es pot veure la complicitat que hi ha entre tots dos, on intenten quedar, parlen sovint i se saluden de manera afectuosa durant diversos dies: “Ensenyo aquestes proves perquè ell comença a negar-me i jo he de mostrar la meva veritat“, ha explicat.

Però hi ha uns missatges que no s’han pogut mostrar perquè eren notes de veu pujades de to i perquè Canales ha prohibit que s’emetessin. Però els col·laboradors de ‘Sábado Deluxe’ sí que les han escoltat.

Alguns de missatges que es van enviar Cynthia Martínez i Canales Rivera | Telecinco

Cynthia talla amb Canales quan descobreix que té parella

Cynthia ha mostrat també l’última conversa que va mantenir amb el torero, que va tenir lloc el dia 4 de desembre, pocs dies després de la seva trobada. Ella vol tornar a veure’l perquè ell sembla ser que li treu importància al fet de tenir parella. Però quan parlen del tema, ell li diu “alguna cosa ens inventarem” per a poder veure’s i és aquí quan ella decideix tallar tota relació perquè no vol ficar-se enmig d’una parella.

Nou comentari