El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristiano Ronaldo sorprèn Georgina amb un regal molt difícil d’aconseguir
  • CA

Aquesta ha estat una setmana molt especial per a Georgina Rodríguez. La model i influencer, coneguda per ser la parella de Cristiano Ronaldo, ha estrenat la seva pròpia sèrie a Netflix. En ella reflexiona sobre l’impactant canvi de vida que ha experimentat: “He passat de vendre luxe a lluir luxe en la catifa vermella. Sé què és no tenir res i sé què és tenir-ho tot”. Un argument que ha demostrat aquest dijous, el dia del seu 28è aniversari. La festa amb la que els ha celebrat no té absolutament res a veure amb les que va fer quan vivia en un traster de Madrid, tenint en compte que en aquesta ocasió ha rebut una celebració sorpresa a Dubai amb Cristiano i els nens. El regal més impressionant? Que aparegués la seva cara projectada en el Burj Khalifa, el gratacel més icònic de la ciutat i, a més a més, el més alt del món amb 830 metres.

La família al complet va gaudir d’un sopar molt elegant amb vistes a l’edifici, que felicitava l’aniversari a l’espanyola per sorpresa de tots els seus seguidors. El matí el passaven a la platja, tot aprofitant les càlides temperatures en el país també en aquesta època de l’any. Georgina està feliç i se li nota, així com també ho està Cristiano; que no ha dubtat en felicitar-la públicament i dir que és la dona de la seva vida. Cal recordar que la influencer està embarassada de bessons, els que els faran pares per cinquè i sisé cop.

Georgina Rodríguez, emocionada en veure la seva cara en el millor gratacels del món / Instagram

Una celebració que va tenir lloc també a dins de l’habitació, la que havien decorat amb un munt de globus i rams de flors. Queda clar que no els hi agrada una festa d’aniversari qualsevol i que en el seu cas, com més gran, més car i espectacular… millor: “Així acaba aquest dia emocionant. No em surten les paraules. Gràcies, gràcies i gràcies, Cristiano. No em pots més feliç cada dia. Gràcies, Dubai, per tractar-nos tan bé sempre i fer-nos sentir com a casa. Gràcies a tots aquells que heu treballat perquè aquest dia fos tan especial. I gràcies a tots aquells que sempre esteu i que us alegreu per la meva felicitat i la de la meva família. Us estimo amb el cor”.

Georgina i la senzillesa no són amigues, això ha quedat clar. Cristiano Ronaldo volia organitzar-li la millor festa d’aniversari del món i sembla que ho ha aconseguit. La parella està més consolidada que mai i no veuen l’hora del naixement dels seus dos fills, que en principi naixeran a finals de primavera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa