El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo anuncien que esperen bessons
  • CA

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez amplien la família. La parella té quatre fills, els tres que va tenir el futbolista com a pare solter i la nena de quatre anys que tenen en comú. Doncs bé, ara acaben d’anunciar que la model està embarassada de bessons, els que suposaran el cinquè i el sisè fill per a la parella. La revista ¡Hola! donava l’exclusiva poc abans i, a més a més, publica les primeres fotos de Georgina amb panxeta. Afegeixen que està embarassada de 12 setmanes, els tres mesos que haurien esperat per comunicar la bona notícia als seus familiars i amics.

Quan va saber-se que el crac del Reial Madrid sortia amb una dependenta bastant més jove, molta gent va deixar clar que no confiava que fos una relació duradora. Ha estat tot el contrari, per això, tenint en compte que van començar a sortir fa ara sis anys i que han creat una família nombrosa que ara sumarà dos nous membre. La parella està “molt feliç” amb aquest nou embaràs, dos nous nadó que naixerà la pròxima primavera: “Encantats d’anunciar que estem esperant bessons. Els nostres cors estan plens d’amor i tenim moltes ganes de coneixer-los!”. De moment no se sap el sexe dels petits, que arriben en un molt bon moment per al futbolista. Cristiano acaba de traslladar-se a Manchester, ara que ha fitxat pel seu antic equip el United. A més a més, triomfa amb els negocis immobiliaris que compagina amb el futbol des de fa temps.

Com era d’esperar, han rebut un allau de felicitacions i missatges tendres pocs minuts després de compartir la fotografia amb l’ecografia dels nens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa