El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda reflexiona sobre la fama i la llibertat en l’amor
  • CA

Sandra Barneda rememora la seva infància en la cinquena novel·la, la que consagra la seva carrera com a escriptora. La barcelonina està promocionant-la per vendre encara més exemplars d’aquest escrit que narra el retrobament d’un grup d’amics de tota la vida després de molts anys sense veure’s. En una entrevista al Diario de Sevilla, la presentadora reflexiona sobre la vida i la fama: “No he sentit pressió, potser perquè soc una mica inconscient. La necessitat d’escriure em neix de dins i sempre em fixo més en la història que sorgeix que en tot allò que hi ha fora. Si mirés cap a fora, em paral·litzaria“.

Actualment està acomiadant una altra edició de La isla de las tentaciones, l’exitós reality de Telecinco. Aquesta feina li genera molta visibilitat, el que és bo i dolent alhora: “Convisc amb la fama, la que depèn molt de com estiguis tu. Jo la visc d’una manera molt ordinària perquè la meva vida és així i estic molt agraïda a la gent. M’aturen molt pel carrer, sempre des d’una gran estima i respecte“.

“Així és molt més fàcil, però el respecte te l’has de guanyar. La gent et respecte perquè tu has respectat abans. La gent m’estima i em cuina. Ara bé, la fama s’ha de digerir perquè si t’enxampa sobtadament és complicat digerir-la. Has de saber gestionar ser un personatge públic. No hi ha un manual, així que necessites feina interior, potser anar a teràpia… Tot per encaixar la fama en la teva vida i viure-la de la manera més harmònica possible”, prossegueix Sandra Barneda.

Sandra Barneda promociona el llibre - Telecinco
Sandra Barneda promociona el llibre | Telecinco

Sandra Barneda reflexiona sobre l’amor i la llibertat en la parella

En aquesta mateixa entrevista, Sandra Barneda recorda el seu primer amor. Diu que mai no s’oblida la primera persona a qui has estimat, encara que t’enamoris quan encara no saps què és l’amor ben bé. Un dels elements més importants en una parella segons l’escriptora? La llibertat: “L’amor ha de ser lliure i una història d’amor no pot treure’t llibertat, ha de potenciar-la. L’amor és un potenciador que sempre suma. I si no ho fa, és que no és amor“.

Sandra Barneda ha viscut unes quantes ruptures, les que l’haurien ensenyat a entendre millor què és l’amor: “Per estimar de debò has d’estar preparat. T’estimo perquè et necessito no és amor. Quan ets jove el vius amb una intensitat molt gran, quan ni tan sols saps moltes coses de la vida i encara estàs experimentant què vol dir estimar”.

Més notícies
Shakira s'hauria adonat de l'engany de Gerard Piqué - Telecinco
Shakira revela com va adonar-se de la infidelitat de Gerard Piqué
Notícia: Shakira revela com va adonar-se de la infidelitat de Gerard Piqué
Comparteix
En una entrevista bomba, la cantant diu que va trobar "la veritat" a la nevera de casa seva
Laura Fa fica la pota i revela el nom d'un famós infidel - Telecinco
Laura Fa fica la pota i diu el nom del famós infidel que ocultava ‘Sálvame’
Notícia: Laura Fa fica la pota i diu el nom del famós infidel que ocultava ‘Sálvame’
Comparteix
La tertuliana barcelonina ha tret a la llum sense voler la identitat d'un torero que saben que hauria enganyat la dona
Jorge Javier parla de l'ictus i dels retocs que s'ha fet - TVE
Jorge Javier revela l’últim retoc que s’ha fet: “M’he operat el penis”
Notícia: Jorge Javier revela l’últim retoc que s’ha fet: “M’he operat el penis”
Comparteix
El presentador de 'Sálvame' ha intercalat informació privada amb detalls sobre l'ictus que va patir el 2019
Lídia Heredia explica com és la vida als Estats Units - TV3
Lídia Heredia, sorpresa per un xoc cultural amb el paper de vàter als EUA
Notícia: Lídia Heredia, sorpresa per un xoc cultural amb el paper de vàter als EUA
Comparteix
La periodista revela que s'ha quedat amb la boca oberta en veure la gran diferència que hi ha entre els lavabos a Washington i els de Barcelona

Comparteix

Icona de pantalla completa