Samantha Vallejo-Nágera ha concedit una entrevista surrealista en la qual ha demostrat que s’estima molt a si mateixa. La cuinera, famosa per la seva participació com a membre del jurat a Masterchef, compagina molts negocis i això l’omple d’orgull; sobretot perquè acaba de rebre un premi de la guia Repsol. Consideren que el seu restaurant és “una parada obligatòria” del poble en el qual es troba i ella diu que ho entén: “Venen a tastar menjar espanyol de tota la vida, bo i senzill”, diu a El País.
“La meva empresa de càtering, amb la que vaig començar fa gairebé 25 anys, s’anomena Samantha de España. Venc l’espanyolitat en tots els meus projectes. Tenim molts complexos, els espanyols, i ens costa vendre’ns. Doncs jo ho faig a lo bestia“, reconeix.
Samantha Vallejo-Nágera promociona el seu restaurant i a si mateixa
I, a partir d’aquí, comença a promocionar-se a si mateixa: “La gent va a Disney per veure a la Minnie Mouse i venen a Pedraza per veure’m a mi. Aquí soc Minnie. Hi ha gent que em veu i comença a plorar, t’ho pots creure? Jo continuo sense creure-m’ho“. Per una altra banda, també diu que molta de la gent que va al seu restaurant li pregunten sobre el seu fill Roscón: “Jo venc la meva família i la comunico perquè la gent ho necessita i vol això. A vegades, amb tanta tecnologia i tant de soroll, sento que estem fora de la realitat i crec que hi hem de tornar, que hem de connectar amb les coses essencials”.

Dilluns s’estrena la nova temporada de Masterchef, una feina en la qual segueix immersa després de molts anys. Ara bé, deixa caure que no és l’ocupació que més li agrada: “A mi em costa la televisió perquè m’exigeix moltes hores de feina, però és veritat que et canvia la vida. És la benzina que alimenta els meus altres projectes”.