El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La xef Samantha Vallejo-Nágera, acusada d’homòfoba per un polèmic comentari al fill
  • CA

Samantha Vallejo-Nágera és en boca de tots durant aquestes últimes hores. La membre del jurat de Masterchef, molt activa a Instagram, publicava un vídeo amb el seu fill en el qual se’ls veia preparar l’esmorzar. El problema? La conversa que mantenien i, més concretament, un comentari de la xef que ha estat considerat com a homòfob per uns quants usuaris de Twitter. El petit, de 13 anys, li explicava a la mare que a l’escola havien celebrat el dia de la pau amb un ball, el que donava ales a Samantha per preguntar-li si havia ballat amb nois o noies i per deixar-li clar que “els nois ballen amb les noies“.

Ràpidament el vídeo es viralitzava i començava l’assetjament cap a la cuinera, a qui acusaven directament de ser una homòfoba que no permet que el seu fill estigui amb qui vulgui. La polèmica ha estat tal que Samantha s’ha vist forçada a demanar perdó públicament en un nou vídeo.

“Aquest és un vídeo per intentar aclarir tot el que ha passat en aquestes últimes hores després de publicar un vídeo amb el meu fill. Vull demanar perdó perquè no era la meva intenció ferir o ofendre a algunes persones. M’he expressat malament i res més. Per a mi és un honor ser la seva mare i deixar-li ser com és, que es disfressi del que vulgui i que jugui amb el que vulgui. Siguem tots feliços i sense ferir a ningú, que és com l’educo jo. Ho sento moltíssim”, ha dit.

Una controvèrsia que ha provocat que rebi moltíssims insults i crítiques per “antiquada, homòfoba i intolerant”. Una allau de comentaris negatius que han derivat en un perdó públic que cal veure si aconsegueix calmar els ànims.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa