El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Morillas, d’estrella de ‘Gran Hermano’ a treballadora de l’ONCE
  • CA

Raquel Morillas va ser una de les concursants més mediàtiques de Gran Hermano, el reality que va canviar la seva vida fa ara 20 anys. Els primers anys va gaudir de moltíssima expectació mediàtica, però ara feia temps que no se sabia res d’ella. El més destacable era que sortia Noemí Ungría, una altra concursant amb qui va tenir un accident de trànsit molt greu en la que gairebé moren totes dues.

La parella va acabar separant-se de molt males maneres. De fet, l’última vegada que es van veure va ser als jutjats quan ella la va demandar per maltractament familiar: “No l’he perdonat. Va ser molt dur veure en una pantalla que em demanava sis mesos de presó per maltractament quan jo mai no he fet mal a ningú. No sé res d’ella i tampoc no la recordo. He tingut moltes parelles, la Noemí no ha estat l’única dona que ha passat per la meva vida”.

Raquel i Noemí, quan participaven a 'Gran Hermano' - Telecinco
Raquel i Noemí, quan participaven a Gran Hermano | Telecinco

Raquel Morillas va tenir greus conseqüències físiques després de l’accident

Ella encara arrossega seqüeles físiques i psíquiques, uns problemes que han provocat que necessités teràpia durant molt de temps: “Encara em costa veure fotos d’aquella època… Un psicòleg em va dir que era normal veure fotografies del passat, de fet. No ajuda que recordi l’accident cada dia quan em miro al mirall. Ara bé, després de molta ajuda, he aconseguit ser feliç i no estar traumatitzada”, ha dit en una entrevista al Sábado Deluxe.

Raquel Morillas de Gran Hermano revela que s’ha tornat a casar

Aquest testimoni ha donat ales a la presentadora per preguntar-li en quin punt es troba: “Em vaig casar el 2020 amb la millor parella del món. La vaig sorprendre en demanar cita per portar-la a l’Ajuntament i poder casar-nos. Tinc salut i una bona feina, així que estic molt contenta. Vaig travessar una època molt complicada en la que vaig estar enganxada al joc. Finalment he aconseguit superar aquesta addicció i ja fa sis anys que no jugo. També he deixat de publicar vídeos meus a la xarxa, ja que vaig notar que hi havia moltes persones que em criticaven perquè sembla que els molesti veure’m feliç. No trobo a faltar la televisió perquè ara tinc una vida molt tranquil·la i estic molt feliç amb el que tinc. Noemí no es va quedar amb res meu perquè vaig ser ràpida a l’hora de separar-me”.

La seva vida actual professional tampoc no té res a veure amb la que tenia llavors. Després de molta feina, ara les coses li van millor que mai. Ha explicat a què es dedica des que ha abandonat la feina de col·laboradora de televisió: “Ara treballo a l’ONCE, on venc cupons. Això és millor que em podria haver passat en tota la vida. Estic encantada i m’ho passo pipa amb la gent”.

Més notícies
8TV prepara el seu primer 'reality' - 8TV
8TV anuncia l’estrena del primer ‘reality’ en català
Notícia: 8TV anuncia l’estrena del primer ‘reality’ en català
Comparteix
La cadena ha sorprès amb 'Catalunya Expreshhh', en el que dos famosos recorreran Catalunya en una autocaravana
Mercedes Milá carrega contra TV3 - Europa Press
Mercedes Milá: “A TV3 no hi ha espai per als xarnegos”
Notícia: Mercedes Milá: “A TV3 no hi ha espai per als xarnegos”
Comparteix
La periodista deixa clar que "mai més" no tornarà a fer un programa en català
Mercedes Milá critica TVE des d'un programa de la cadena
Mercedes Milá critica TVE en directe: “Ens roben descaradament”
Notícia: Mercedes Milá critica TVE en directe: “Ens roben descaradament”
Comparteix
La presentadora de televisió catalana ha acudit a un programa de la cadena, en el que també ha parlat de les depressions que ha patit
Rocío Flores, enxampada per culpa d'un micròfon obert - Telecinco
‘Supervivientes’, més vist que TV3 gràcies a l’estrena de Rocío Flores
Notícia: ‘Supervivientes’, més vist que TV3 gràcies a l’estrena de Rocío Flores
Comparteix
El 'reality' de Telecinco ha fitxat la tertuliana, que ha estat enxampada amb un micròfon obert poc després de començar

Comparteix

Icona de pantalla completa