El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Frigenti ingressa a l’hospital per segona vegada en només dos mesos
  • CA

La maledicció de Sálvame continua. En aquest darrer mes, tres col·laboradores han acabat a l’hospital en patir unes caigudes que els han provocat fractures importants. La primera va ser Belén Esteban, que queia a plató en directe i es trencava la tíbia i el peroné. Això va provocar que hagués de ser traslladada a l’hospital, on l’han operat abans de començar una baixa que s’espera que sigui llarga. Poc després, la seva companya Lydia Lozano queia per les escales de casa seva i també havia d’acudir a urgències en haver-se trencat el radi, un dels ossos del braç. En el seu cas, però, ha pogut acudir a la feina després amb el braç enguixat. L’última en fer-se mal era Chelo García Cortés, que també ensopegava en directe a plató i havia de ser enguixada en fracturar-se un dels braços.

Doncs bé, enmig d’aquest terratrèmol de caigudes i baixes; ara en sumen una altra. El darrer en haver d’ingressar a l’hospital ha estat Miguel Frigenti, un dels tertulians del programa del cor de Telecinco. En el seu cas, però, no ha estat una caiguda el que l’ha fet necessitar atenció mèdica… sinó un problema de salut una mica més greu. Ha estat en el seu perfil d’Instagram on ha anunciat que estava ingressat i que li estaven subministrant antibiòtic per via intravenosa: “Hola nois… Ahir vaig publicar un story en la que deia que maleeixo aquest 2022. Us esteu preocupant molt per mi i m’esteu enviant missatges, així que us explicaré què em passa”.

“He estat bastant fotut en aquests dos mesos i mig, el que no he explicat fins ara. M’han hagut d’ingressar i, en el millor dels casos, sortiré d’aquí dimarts o dimecres. El problema és que no saben què és el que tinc exactament i m’estan fent un munt de proves… M’estan cuidant molt bé, això sí, però vull marxar d’aquí i fer-li vudú al 2022”, ha explicat.

Miguel Frigenti preocupa des de l'hospital - Instagram
Miguel Frigenti preocupa des de l’hospital | Instagram
Miguel Frigenti, ingressat a l'hospital - Instagram
Miguel Frigenti preocupa els seguidors | Instagram

Miguel Frigenti ingressa a l’hospital per segon cop en dos mesos

Aquest no ha estat un bon any per a la salut del col·laborador, que també va haver d’ingressar d’urgència el passat mes d’abril per culpa d’una pielonefritis aguda que va obligar-lo a estar en observació uns quants dies. Es tracta d’una inflamació dels ronyons que es produeix per la presència de gèrmens a l’orina, el que pot arribar a provocar problemes greus. En aquest cas, no ha especificat si el seu problema té a veure amb això que li va passar o si es tracta d’un altre problema que s’ha sumat al seu quadre mèdic. Els seus seguidors l’estan omplint a missatges d’ànims i preguntes, tot desitjant que es recuperi aviat i pugui donar més detalls de què és el que li passa exactament.

Més notícies
Chelo García Cortés, a l'hospital després d'una caiguda - Telecinco
Chelo García Cortés, a l’hospital per una caiguda en directe
Notícia: Chelo García Cortés, a l’hospital per una caiguda en directe
Comparteix
La col·laboradora ha ensopegat en una desfilada de 'Sálvame' i ha hagut de ser traslladada en ambulància
Belén Esteban entra a l'ambulància - Europa Press
Fotografies impactants de Belén Esteban a l’ambulància
Notícia: Fotografies impactants de Belén Esteban a l’ambulància
Comparteix
La tertuliana de 'Sálvame' ensenya com té la cama després de l'operació i assegura que li han hagut de col·locar 2 plaques i 20 cargols
Lydia Lozano, nova baixa a 'Sálvame' en trencar-se el braç - Telecinco
Lydia Lozano, una altra baixa a ‘Sálvame’: “S’ha trencat el braç”
Notícia: Lydia Lozano, una altra baixa a ‘Sálvame’: “S’ha trencat el braç”
Comparteix
La tertuliana tampoc no podrà treballar, ja que ha patit un accident domèstic que li ha causat una fractura en el radi
Belén Esteban plorant - Telecinco
Belén Esteban, “enfonsada” pels problemes de salut i l’operació
Notícia: Belén Esteban, “enfonsada” pels problemes de salut i l’operació
Comparteix
La tertuliana de 'Sálvame' serà operada avui després de la caiguda que va patir en directe

Comparteix

Icona de pantalla completa