Missing 'path' query parameter

Karlos Arguiñano té un estil molt personal a l’hora d’explicar les receptes en el seu programa de cuina a Antena 3. Els acudits dolents que intercala amb les explicacions s’han convertit en un tret diferencial i, fins i tot, icònic. Però és que, a més a més, també regala diversos consells als teleespectadors que el sintonitzen cada migdia. Doncs ha estat un d’aquests el que ha cridat més l’atenció recentment, ja que ha deixat anar que hi ha un plat que no demana ni menja mai quan va a dinar fora. Quin és l’ingredient que mai no tastarà quan dina en un restaurant? Curiosament es refereix al pa.

És molt habitual que serveixin pa per picar i acompanyar els plats quan t’assignen una taula en un restaurant. En el seu cas, però, el xef opta per deixar la safata plena amb aquest aliment sense ni tan sols tocar-lo i ha explicat per què. “El meu fill Joseba fa pa i recordo que, fa un temps, li vaig dir que només en fes si realment havia de fer pa bo perquè és un aliment gual d’important que la resta“, ha dit.

Karlos Arguiñano lamenta que ni tan sols els restaurants cars no serveixin bon pa

En el seu cas, troba que molts restaurants “maltracten” aquest producte: “És importantíssim tenir un pa bo, no qualsevol pa… Que, a vegades, veig la gent menjant-se qualsevol tipus de pa”. De fet, diu que anar a un restaurant bo no és sinònim de menjar un bon pa: “Te’n posen cada un… Jo pa d’aquest chungo no en menjo. No em fotis, és que si vas menjar un bon peix o una bona carn doncs, joder, dona’m un pa bo. Després em cobres un euro o el que vulguis, però dona’m un tros de pa bo”.

Karlos Arguiñano ha deixat clar en aquesta intervenció a El Txoko de Idoate que el pa tou que serveixen és indignant: “Per comprar llaminadures, vaig a la botiga de llaminadures. Sempre tinc esbroncades per culpa del pa“. Si fem cas a les seves indicacions, el millor és cuinar el teu propi pa perquè considera que és “molt fàcil de fer” i l’única cosa que cal és “repassar les quantitats” i “els temps de repòs”.

Karlos Arguiñano confessa que hi ha un ingredient que no menja mai als restaurants - Antena 3
Karlos Arguiñano confessa que hi ha un ingredient que no menja mai als restaurants | Antena 3

Tota una crítica que demostra quin és el parer de Karlos Arguiñano en aquest sentit, un cuiner que no té pèls a la llengua i que no dubta en deixar anar tot el que pensa encara que els restauradors s’enfadin.

Més notícies
Notícia: Karlos Arguiñano carrega contra ‘Masterchef’ en unes declaracions brutals
Comparteix
El prestigiós cuiner considera que aquest és un 'reality' en el qual ningú no ha après a cuinar
Notícia: Sis dels set fills de Karlos Arguiñano, amb feina a l’empresa familiar
Comparteix
Surt a la llum a què es dediquen tots els membres de la segona generació
Notícia: Karlos Arguiñano parla de jubilació per primera vegada
Comparteix
El cuiner ha deixat amb la boca oberta en dir què pensa sobre el seu futur a televisió
Notícia: Karlos Arguiñano dona detalls dels deutes i estafes que ha patit
Comparteix
El cuiner ha visitat 'El Hormiguero' i també ha reconegut que la dona és la seva crítica més exigent

Comparteix

Icona de pantalla completa
Missing 'path' query parameter