El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jessica Goicoechea, colpidora sobre el maltractament que ha patit
  • CA

Jessica Goicoechea ha triomfat en el món de les models i de les influencers. S’ha fet d’or i té una gran legió de fans, però no tot ha estat de color de rosa. Si ha tocat el cel en la vida professional, en la personal no ha estat tan afortunada. Va parlar-se moltíssim del maltractament que va patir a mans del seu ex, River Viiperi; un mal moment del qual ha donat més detalls en una entrevista molt sincera amb Luc Loren.

El youtuber ha aconseguit que accedeixi a parlar públicament, el que la model no acostuma a fer perquè diu que li costa molt. Visiblement nerviosa, ho ha fet per intentar ajudar altres noies que travessin una situació similar a la que va patir ella. Tres anys després de la detenció de la seva exparella, ha parlat sobre el tema: “No soc una persona rancorosa, però per molt que ho intenti… no tinc cap record maco d’aquella relació. I segurament va haver-hi, però els mals moments tenen tantíssim pes que no hi ha manera de pensar en quelcom positiu de tot allò”.

Jessica Goicoechea reconeix que l’exparella la maltractava psicològicament

“La gent parla de l’últim succés, quan va arribar a les mans, però hi ha moltíssim més darrere. El maltractament psicològic va ser molt pitjor que el físic, per exemple. Jo no volia compartir aquest tema en públic, només ho sabien els meus familiars i els amics més propers. Em va sorprendre molt que allò es filtrés a la premsa… Va passar i ja està. Com més discussions i baralles hi havia a casa, més s’esforçava en vendre que la relació era idíl·lica”, ha explicat.

Diu que el seu ex tenia una “doble cara” i que va intentar aïllar-la dels seus éssers estimats: “Jo era conscient que allò no era normal i que no estava bé, ja que jo estava totalment anul·lada com a persona. Recordo una vegada en què ens van convidar a la desfilada d’una marca important, en la qual em van dir que jo seuria a la primera fila i a ell, darrere. Allò no li va agradar gens… A casa em deia que si ell no estava assegut al meu costat, que jo no hi anava. Vam tenir una discussió tan forta que, al final, no vaig anar-hi”.

Jessica Goicoechea se sincera sobre els maltractaments que ha tingut - Youtube
Jessica Goicoechea se sincera sobre els maltractaments que ha tingut | Youtube

La model se sincera en una entrevista molt dura

Dies després allò va empitjorar encara més: “En un sopar amb molta més gent va dir que jo havia estat ximple perquè no havia volgut anar-hi, quan ell em deia que hi anés. Vaig mirar la cara del meu representant perquè ell sabia la veritat, que era ell qui no em deixava. Ho deia amb tanta seguretat, que fins i tot jo arribava a creure-me’l. Vaig aixecar-me i vaig anar al lavabo a plorar. Després a casa em deia que sempre li havia de seguir el corrent perquè no el podia deixar malament en públic”.

“Era superdifícil sortir d’allà… El vaig intentar deixar en milions d’ocasions, però em deia que llavors era que no l’estimava i que l’havia d’aguantar. Estava totalment manipulada, estava jugant amb la meva ment. Em sentia mala persona si el deixava, però estant amb ell era molt infeliç. He arribat, fins i tot, a desmaiar-me a casa després d’un esdeveniment. Un metge em va dir que allò passava per culpa de la gran tensió que patia”.

I quan va dir que no podia més? Quan ell la va agredir físicament: “Allò no m’ho esperava. Havia patit algun episodi violent, però no fins a aquell punt. Hauria d’haver denunciat en aquell moment, però la meva única preocupació era que ell estigués bé. Vaig trigar dues o tres setmanes en interposar la denúncia perquè ho havia d’assimilar abans de prendre una decisió tan important en aquell moment”. Una entrevista dura amb la qual intentarà ajudar algú en aquesta situació.

Més notícies
Marc Bartra i Jessica Goicoechea confirmen la relació per error - Telecinco
Marc Bartra confirma per error la relació amb Jessica Goicoechea
Notícia: Marc Bartra confirma per error la relació amb Jessica Goicoechea
Comparteix
El futbolista va equivocar-se en publicar un vídeo amb fotos passionals que va esborrar vuit segons després
La 'influencer', Jessica Goicoechea / Europa Press
Jessica Goicoechea insinua que el seu ex estaria amb Dua Lipa per interés
Notícia: Jessica Goicoechea insinua que el seu ex estaria amb Dua Lipa per interés
Comparteix
La 'influencer' es pronuncia després de les imatges d'Arón Piper molt acaramel·lat amb la cantant britànica
Acusen Jessica Goicoechea d'estafar amb la marca de biquinis - Telecinco
Acusen Jessica Goicoechea d’estafar les clientes amb la marca de biquinis
Notícia: Acusen Jessica Goicoechea d’estafar les clientes amb la marca de biquinis
Comparteix
La 'influencer' barcelonina ha rebut unes crítiques ferotges per no enviar a temps les comandes i per tenir roba de mala qualitat
Marc Bartra té nova parella - Europa Press
Marc Bartra i Jessica Goicoechea, nova parella sorpresa
Notícia: Marc Bartra i Jessica Goicoechea, nova parella sorpresa
Comparteix
El futbolista i la model catalana han estat vistos en una actitud "molt tendra"

Comparteix

Icona de pantalla completa