El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isabel Preysler, furiosa amb Vargas Llosa: “Ha traspassat el límit”

Isabel Preysler, Mario Vargas Llosa i Patricia… un trio que està acaparant tota l’atenció de la premsa rosa. S’està dient que el premi Nobel podria haver-se reconciliat amb l’ex, la mare dels seus fills, poc després d’anunciar la separació de la socialité. Els fills estarien insistint en què havien de quedar i tornar a tenir bona relació, una pressió que estaria donant peu a què tornessin a agafar més i més confiança. Isabel Preysler està molt enfadada amb l’actitud que ha pres el seu ex des que confirmessin que havien trencat i així ho ha confirmat en una trucada bomba a la revista ¡Hola!. No és habitual que doni molts detalls sobre la seva vida sentimental, però està indignada i ho ha volgut demostrar.

Quin és el problema? El que no li agrada és que Vargas Llosa hagi criticat públicament a la seva filla, a Tamara Falcó, en una carta del 2020 que s’ha viralitzat aquests últims dies. Es deia que podria haver-hi amagat les claus de la futura ruptura amb Isabel, però sembla que la història és més complicada: “No em quedaré callada si critiquen els meus fills. No estic ressentida, ni molesta ni enfadada. Tampoc no soc una mentidera com han estat dient. Res de tot això és veritat, però tinc un límit i aquests són els meus fills. Mario va afegir dos paràgrafs al famós conte el passat mes de gener. En ells, parlava de les illes marqueses en referència al marquesat de Tamara, de qui se’n reia. Ella és una nena que només ha estat tendra i amorosa amb ell”.

No li agrada que hagi ficat a Tamara en aquesta guerra: “Em sembla caure molt avall. Hi ha un límit per a tot i ell l’ha traspassat”, afegeix en unes declaracions incendiàries que és probable que tinguin resposta.

L’ex de Mario Vargas Llosa amenaça un periodista amb la bossa

Patricia, la mare dels fills de Mario Vargas Llosa, està molt enfadada amb la premsa. No li agrada que els reporters la persegueixin i els hi ha fet saber en una escena lamentable en la que ha arribat a amenaçar un periodista d’Europa Press de fer-li un cop amb la bossa. L’han vist a Madrid després d’una retrobada amb el premi Nobel que ha fet pensar en reconciliació, una foto per la que li han preguntat directament. Ella no volia tractar el tema i no s’ha tallat a l’hora de demanar que la deixessin tranquil·la. No contenta amb aquest gest desafiant, la càmera ha gravat com la dona començava a fer cops a l’aire per demostrar que l’amenaça era seriosament.

L'ex de Mario Vargas Llosa amenaça un periodista - Europa Press
L’ex de Mario Vargas Llosa amenaça un periodista | Europa Press

El fill de Vargas Llosa i Patricia publica una foto d’una altra retrobada familiar

Els rumors de reconciliació s’incrementen dia rere dia. Mario Vargas Llosa i Patricia s’han vist diverses vegades aquestes últimes setmanes, una relació que hauria millorat considerablement des que l’escriptor peruà va tallar amb Isabel Preysler. Van viatjar junts fins al Perú poc abans, han sopat en un restaurant italià i ara han quedat amb el fill a París. Què està passant realment? Com és que ara no fan més que veure’s? Diverses fonts asseguren que són els tres fills que tenen en comú els qui estan movent tots els fils possibles per aconseguir que els pares tornin a estar junts. Vuit anys després de la seva separació, consideren que estaria bé que tornessin a formar una parella.

El motiu oficial de l’estada de la família a la capital francesa és un premi que rebrà demà Mario Vargas Llosa, quan sigui anomenat membre de l’acadèmia francesa de la llengua. Rebrà aquest reconeixement en companyia dels fills, el que pot semblar lògic, però també ho farà la seva ex i aquest moviment podria demostrar que la reconciliació entre ells és més factible del que semblava en un principi. L’exparella encara no ha fet declaracions al respecte, així que serà el temps qui digui què acaba passant realment entre ells.

Més notícies
Mario Vargas Llosa critica Isabel Preysler - Europa Press
Vargas Llosa critica Isabel Preysler i s’apropa una reconciliació amb l’ex
Notícia: Vargas Llosa critica Isabel Preysler i s’apropa una reconciliació amb l’ex
Comparteix
Els fills de l'escriptor estan fent l'impossible per apropar els pares i propiciar que tornin a estar junts
L'exdona de Mario Vargas Llosa hauria enviat una carta desagradable a Isabel Preysler - Europa Press
Isabel Preysler va rebre una carta desagradable de l’ex de Vargas Llosa
Notícia: Isabel Preysler va rebre una carta desagradable de l’ex de Vargas Llosa
Comparteix
La mare dels fills de l'escriptor hauria advertit la 'socialité' que seria millor que es no es fiés d'ell
Més detalls de la ruptura d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa - Europa Press
Filtren que Isabel Preysler no va deixar abans Vargas Llosa “per pena”
Notícia: Filtren que Isabel Preysler no va deixar abans Vargas Llosa “per pena”
Comparteix
La seva relació hauria estat molt tempestuosa en els darrers anys
Mario Vargas Llosa hauria escrit tot el que no li agradava d'Isabel Preysler - Europa Press
Vargas Llosa, sense pietat contra Isabel Preysler en un escrit bomba
Notícia: Vargas Llosa, sense pietat contra Isabel Preysler en un escrit bomba
Comparteix
L'escriptor hauria imitat Shakira en un conte ple d'indirectes i atacs ferotges cap a la seva ex

Comparteix

Icona de pantalla completa