El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen què pensa realment Sofia de totes les infidelitats de Joan Carles
  • CA

Jaime Peñafiel sempre presumeix de tenir informació privilegiada sobre la Casa Reial, el que ha demostrat en una columna d’opinió en la que treu a la llum què sap sobre els pitjors moments que hauria viscut Sofia de Grècia. El periodista té clar que la dona de Joan Carles I ha patit “molt” per culpa de les infidelitats que ha hagut de suportar.

Així ho explica a El Mundo, en la que assegura que l’emèrita no ha gaudit gaire del seu últim aniversari perquè va coincidir amb la notícia que Corinna donaria detalls sobre la seva relació amb Joan Carles: “Aquest no ha estat el primer aniversari dramàtic de la seva vida matrimonial”, avisa. “Encara recordo un aniversari en què ella va cavalcar una mula pel Perú mentre Joan Carles presenciava una correguda de bous a Madrid. Una baralla per una infidelitat pública la va forçar a celebrar el seu aniversari lluny del marit”, ha revelat.

Sofia de Grècia hauria patit molt per culpa de les infidelitats de Joan Carles - Europa Press
Sofia de Grècia hauria patit molt per culpa de les infidelitats de Joan Carles | Europa Press

Com ha viscut Sofia totes les infidelitats de Joan Carles de Borbó?

Totes les relacions extramatrimonials de Joan Carles haurien afectat la seva dona: “En un principi aquest patiment no transcendia perquè les infidelitats es desenvolupaven en la intimitat protegida del rei fins que l’escàndol de Corinna va esclatar públicament”, diu Jaime Peñafiel. Assegura que veure el seu marit amb l’amant en una revista va regirar-li l’estómac: “Aquell dia es convertia, mundialment, en la dona patidora i enganyada que ja era a nivell nacional. Ja no podia continuar mirant cap a un altre costat mentre arrossegava el seu desamor. Aquella fotografia va suposar una humiliació terriblement dolorosa“.

La premsa francesa també parlava de l'escàndol - Point de vue
La premsa francesa també parlava de “la història d’amor que feia tremolar la monarquia espanyola” | Point de vue

I això que Sofia hauria acceptat aquestes banyes molt temps enrere: “Ella havia acceptat la situació i actuava com si res, sense perdre la dignitat i sense preguntar res. Assumia que els matrimonials reials han estat tan feliços i desgraciats com els de la resta dels mortals”.

El periodista creu que és “indiscutible” que entre Joan Carles i Sofia va haver-hi amor en algun moment, encara que també considera que cap dels dos no ho recorda ja i que el dolor pesa molt més en l’emèrita.

Més notícies
Corinna parla de la mort del germà de Joan Carles al pòdcast - Europa Press
Corinna revela què li ha explicat Joan Carles sobre la mort del germà
Notícia: Corinna revela què li ha explicat Joan Carles sobre la mort del germà
Comparteix
L'examant del Borbó treu a la llum què explica quan parla de l'accident que va treure la vida d'Alfonso amb només 14 anys
Qui va pagar el viatge de noces de Felip i Letícia_ - Europa Press
Corinna revela qui va pagar el caríssim viatge de noces de Felip i Letícia
Notícia: Corinna revela qui va pagar el caríssim viatge de noces de Felip i Letícia
Comparteix
Aquesta és una de les intimitats que treu a la llum l'examant de Joan Carles, qui diuen que no hauria cobrat res a canvi d'aquests pòdcasts
Carla Vigo es trasllada a un pis d'estudiants caríssim - Europa Press
La neboda de Letícia es trasllada a uns apartaments de luxe: fotos i preus
Notícia: La neboda de Letícia es trasllada a uns apartaments de luxe: fotos i preus
Comparteix
Carla Vigo ha trencat amb el xicot, el que l'ha forçat a buscar nou pis
Elionor va abandonar l'acte per una gastroenteritis - Casa Reial
Elionor amb gastroenteritis, protagonista d’un munt de mofes a Twitter
Notícia: Elionor amb gastroenteritis, protagonista d’un munt de mofes a Twitter
Comparteix
La filla de Felip VI i Letícia va haver d'abandonar l'acte corrents per culpa d'un mal de panxa que ha donat ales a molts tuits enginyosos

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Baldrick a novembre 07, 2022 | 15:39
    Baldrick novembre 07, 2022 | 15:39
    “Ella havia acceptat la situació i actuava com si res, sense perdre la dignitat i sense preguntar res." Actuava com si res per no perdre els ingressos de dubtosa procedència, aconsellada per la seva mare. Això ho sap tothom a hores d'ara. O sigui que "sense perdre la dignitat", no em facis riure. Segons el meu criteri, la dignitat la va perdre fa molt.
  2. Icona del comentari de: Blackadder a novembre 07, 2022 | 19:21
    Blackadder novembre 07, 2022 | 19:21
    Sofia Schleswig-Holstein Sonderburg Glücksburg, d'infant va ésser criada per a ésser reina i d'adulta ha actuat i ha fet el paperot arcaic monàrquic. En comptes de rebel·lar-se i protestar i / o deixar plantat al borbó, durant dècades ha fet com si no s'esdevingués res, tot guaitant cap una altre cantó i ha viscut al Regne Unit on hi viu la família reial grega a l'exili. Quan el Borbó emerit havia de fer qualque acte oficial espanyol, viatjava a Madrid, l'acompanyava i feia de comparsa ridícula i deplorable. Tot lliga amb l'estat espanyol, un lamentable i penós niu d'enganys en mans d'una oligarquia ultra xovinista espanyola de vividors i farsants.
  3. Icona del comentari de: Teix a novembre 08, 2022 | 08:42
    Teix novembre 08, 2022 | 08:42
    No tinc cap afecte per la monarquia però, humanament, em dol el patiment de Sofia. Patiment que, diu l’escrit, ‘no transcendien’. Però que se sabien. Recordo que, quan encara no eren reis i els fills eres petits, el Borbó se-n’havia anat ‘de cacera’ a Extremadura. Sofia li va voler donar una sorpresa i se’ls-hi va emportar, els nens. La sorpresa se la va endur ella... Per primera vegada?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa