El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elionor amb gastroenteritis, protagonista d’un munt de mofes a Twitter
  • CA

Elionor de Borbó ha estat la protagonista de la premsa rosa del cap de setmana per culpa d’una gastroenteritis que ha fet parlar molt. Ella havia de ser l’atenció de totes les mirades durant els actes dels Premis Princesa d’Astúries. La primera sorpresa arribava amb la baixa de la germana petita, de Sofia, que no podia acompanyar-los en sentir-se “indisposada“. La Casa Reial no especificava quin era el motiu, però finalment va descobrir-se el pastís quan també Elionor va haver de marxar corrents. La culpa la tenia el sopar que havien ingerit la nit anterior, la que va provocar-les una indigestió que no les va permetre estar presents durant tots els actes de dissabte.

Elionor, abans de marxar cap a casa malalta - Casa Reial
Elionor, abans de marxar cap a casa malalta | Casa Reial

Han passat mala nit. Elionor no estava del tot bé quan s’ha llevat, però ha fet un esforç. Finalment, no ha pogut ser. Crec que aquestes són gastroenteritis típiques que marxen en 24 o 48 hores. Alguna cosa els va fer mal. Tots hem tingut gastroenteritis alguna vegada, no passa res”, va etzibar Letícia durant un discurs molt improvisat.

Des de Fiesta, el programa dels caps de setmana de Telecinco, les filles de Felip VI haurien menjat uns canapès en mal estat i això els hauria fet mal a la panxa. Elionor va passar mala nit, però va intentar estar present durant els actes a Cadavedo. Abans de pronunciar el seu discurs, però, va haver de marxar corrents. En aquell moment la van veure entrar a corre-cuita a un bar de carretera per poder fer servir el lavabo, moment que feia molta gràcia a la xarxa. Allà diversos testimonis diuen que la van veure “més pàl·lida” del que és habitual, però van aplaudir que es fes una foto amb tots els presents igualment.

Mofes a Twitter pel moment més incòmode d’Elionor

Elionor no va poder aguantar tot l’acte i va haver de marxar abans que acabés, com dèiem, un moment en què va haver de córrer a un bar de carretera per poder fer servir els lavabos abans que se li acabés escapant.

Aquesta imatge tan gràfica ha fet molta gràcia als usuaris de Twitter, que ràpidament han omplert les xarxes de mofes i comparacions divertides. El que tots tenen clar és que el bar en qüestió intentarà aprofitar haver estat l’escollit per la princesa per fer les seves necessitats: “El cartell que digui “Aquí va cagar la princesa d’Astúries” cau segur”. Una altra coincidència que ha fet riure molt era que només uns minuts abans de marxar, Elionor era l’encarregat de plantar un arbre i això ha donat peu a jocs de paraules enginyosos.

Avui Elionor celebra el seu 17è aniversari, el que tenen previst celebrar en família si és que la noia ja es troba bé. El que se sap és que Letícia ha demanat a la Casa Reial que no l’enviés a cap acte oficial perquè volia passar el dia amb la seva filla gran, la que tornarà a Gal·les en les pròximes hores per continuar amb el seu curs.

Més notícies
Elionor celebra el 17è aniversari - Europa Press
Elionor de Borbó, la princesa més hermètica: “No sabem res sobre ella”
Notícia: Elionor de Borbó, la princesa més hermètica: “No sabem res sobre ella”
Comparteix
Critiquen el misteri que hi ha al voltant de la vida i personalitat de la filla de Felip i Letícia
L'esquena de Letícia, protagonista de la premsa - Europa Pres
L’esquena ultramusculada de Letícia, protagonista d’un munt de mofes
Notícia: L’esquena ultramusculada de Letícia, protagonista d’un munt de mofes
Comparteix
La dona de Felip VI ha escollit un vestit escotat que demostra que es passa moltes hores al gimnàs i al rocòdrom
Silvia Marsó reconeix que travessa un mal moment - Europa Press
Silvia Marsó: “Estic en un procés molt dolorós, difícil i trist”
Notícia: Silvia Marsó: “Estic en un procés molt dolorós, difícil i trist”
Comparteix
L'actriu barcelonina arrisca i comença una nova aventura com a cantant i productora d'un concert teatralitzat
L'Angy Fernández de 'Física o Química', ingressada a l'hospital - Europa Press
Una protagonista de ‘Física o Química’, ingressada per una malaltia crònica
Notícia: Una protagonista de ‘Física o Química’, ingressada per una malaltia crònica
Comparteix
L'Angy Fernández, una de les actrius que més ha triomfat després de la sèrie, ha hagut de passar uns dies a l'hospital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa