El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier humilia Oriana: “Què falsa, si tu vas ser infidel”
  • CA

La relació de Yola Berrocal i Cristian Suescun continua fent parlar molt a ‘La casa fuerte’. El concursant té parella fora, el que fa que molts l’estiguin criticant per ser infidel en directe i davant de milers de teleespectadors. Oriana és una de les companyes que més indignada es mostra amb el tema, el que li donava ales per boicotejar un sopar romàntic que estaven preparant. Com? Amb cartells en els quals havia escrit: “Jessica, estem amb tu”, tot fent referència a la xicota de Cristian. 

Poc després assegurava que li semblava “una falta de respecte” cap a ella que l’estigui enganyant d’aquesta manera: “No entenc on està la gràcia d’aquest tema, és una infidelitat”. 

Durant la gala de dijous han parlat àmpliament sobre el tema, el que feia que Oriana tornés a mostrar-se enfadada. Jorge Javier Vázquez, encuriosit sobre aquesta indignació, aprofitava i li dedicava una clatellada: “Oriana, però tu també li vas ser infidel al teu ex, a Tony Spina… no? Què falsa”. 

Oriana, a ‘La casa fuerte’ / Telecinco

Oriana, sorpresa per aquest atac del presentador, es defensava ràpidament: “Sí, però hom aprèn d’aquestes coses. Jo tenia 22 anys i va ser un petó de res… Yola té 50 anys, em dobla l’edat. Jo avanço i creixo com a persona, no cometo els errors del passat. Aprenc de les meves experiències i milloro”. Una infidelitat que continuarà donant joc una bona temporada. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa