El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Desesperació a Telecinco: reformen un ‘reality’ poc vist i molt criticat
  • CA

Només han emès dues gales, però La casa fuerte sembla abocada al fracàs. Telecinco pensava que aconseguirien bona audiència amb la tornada del reality, encara que la primera edició no va triomfar gaire tampoc. Els resultats, però, són nefastos. L’estrena només va arribar al 17% de share i aquesta setmana han baixat al 14%. Les xifres queden molt lluny de les que aconsegueixen altres concursos de la casa, el que els ha fet reflexionar.

Tampoc no ajuda que a Twitter els omplin a crítiques, amb els teleespectadors manifestant el seu avorriment. No agraden les parelles que han escollit i tampoc que aprofitin la participació de Chabelita Pantoja per interrogar-la sobre la guerra familiar que viuen la mare i el germà. Consideren que ja se’n parla prou a Sálvame per omplir també aquesta emissió també de material tafaner. 

Poc atractiu, poca audiència i amb comentaris negatius, alguna cosa havien de fer. La solució segons la cúpula de la cadena? Reinventar el programa. Estan desesperats, el que demostra que hagin anunciat que canvien radicalment les normes. Fins ara no hi havia nominacions ni expulsions, el que canviarà a partir de la gala vinent. D’aquesta manera volen instar els teleespectadors a votar pel seu preferit i lligar-los, una mica més, al reality.

 

 

La mecànica també canviarà en un altre aspecte. Sempre eren els mateixos concursants, el que provocava que l’audiència perdés interès. Com ho volen arreglar? Amb un famós nou que agiti una mica més la convivència. Caldrà veure si amb aquestes novetats aconsegueixen reenganxar l’audiència amb un programa que té difícil signar una edició més. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa