El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La mare de Marta (‘La casa fuerte’) truca en directe per esbroncar-la: “Controla’t”
  • CA

Marta Peñate està sent una de les concursants més polèmiques d’aquesta edició de La casa fuerte. L’exparticipant de La isla de las tentaciones ha viscut moments molt complicats, el que ha forçat la seva mare a entrar en directe per telèfon per intentar animar-la. El problema? Que no podia evitar esbroncar-la per mantenir aquesta actitud.  

Marta a La casa fuerte / Telecinco

Només sentir la seva veu, Marta li demanava perdó per l’espectacle que està oferint. Ara bé, això no impedia que la mare li dediqués unes paraules molt dures: “Controla’t una mica. Sé que aquest any ha estat molt intens per a tu i que has de reflexionar sobre tot això. Saps per on vaig, encara que no vull concretar més perquè és una cosa molt íntima entre nosaltres”.

“Intenta gestionar tot això el millor possible. A tu no et fa falta massa, perquè ets alegre i tens un caràcter divertit, però has de baixar la intensitat. Intenta no perdre les formes amb tanta facilitat… Aquest és el toc que et queda. Ah, i que no se t’acudeixi fer edredoning“, etzibava la mare.

 

 

Una estirada de les orelles que caldrà veure si té conseqüència en l’actitud controvertida de Marta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa