El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sense compassió a Telecinco: ràfega d’insults i faltes de respecte greus
  • CA

Aquesta edició de La casa fuerte no es recordarà com la més seguida ni tampoc la més atractiva. La protagonista és Isa Pantoja, de qui s’aprofiten ara que ha esclatat una guerra en la seva família. Ara bé, a la gala de dijous qui més ha acaparat l’atenció ha estat Mahi. La dissenyadora andalusa està fent molt bon concurs amb la seva parella, ja que molts els consideren els grans preferits. Ara bé, mai no l’havien vist de tan mal humor com durant l’últim programa.

El problema? Que ha deixat veure la seva cara més antipàtica i cruel en una discussió contra un company, en Tom, a qui ha dit de tot: “Et creus molt llest i ets un papanata. Tu i la teva xicota, els dos. Sou uns cantamañanas. La meva gossa quan caga té més cervell que vosaltres”.

Unes paraules molt dures que no han agradat gens. Ara bé, no s’ha quedat contenta amb això: “És de ser tan trampós i mesquí anar fent propaganda perquè em facin fora… Et veig i penso en fer-me les ungles. Tu qui ets, imbècil? Em mires i em piques l’ullet? Em prens per ximple i et rius de mi tota l’estona. Ets un fals”. 

Mahi, polèmica durant l’última gala de ‘La casa fuerte’ Telecinco

Com s’ha defensat l’al·ludit? Amb un simple “això és la guerra” que resumeix el que vindrà. Vergonya aliena i un atac ple d’insults que deixen en molt mal lloc els concursants del reality de Telecinco. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa