Jorge Javier, en el centre de la diana per la seva actitud permissiva

El presentador no ha reaccionat a l'atac d'un concursant de 'La casa fuerte', el que ha sorprès molt als teleespectadors

L’última gala de La casa fuerte ha deixat en evidència Asraf, la parella d’Isa Pantoja. El jove concursant ha mostrat la seva pitjor cara, el que li ha generat moltíssims comentaris que l’acusen de ser un masclista. Però no només ha tractat malament la seva xicota, també l’hem pogut veure atacant obertament a Jorge Javier Vázquez sense cap mena de pietat. El que més ha sorprès en aquesta situació? Que el presentador català no digués res al respecte, que ni tan sols li recriminés la seva actitud.

Però anem a pams. Tot va començar amb una forta discussió entre Asraf i Isa, la que el programa resumia en uns vídeos que ells consideraven que estaven manipulats: “Heu posat els trossos que us ha donat la gana. Heu tallat i heu enganxat”. Davant d’això, el presentador s’excusava: “Asraf, deixa de pensar en el que passa fora i centra’t en el concurs”. 

Aquesta advertència no va fer gens de gràcia al concursant, que esclatava com mai contra Jorge Javier: “Per què no tens una mica de personalitat i dius el que tu creus i no el que et van dient per l’orellera? Em tractes com si fos ximple i no ho permetré. Deixa’m de tractar-me com un idiota“. Davant d’això, el català callava i no responia, el que sorprenia molt als teleespectadors. De fet, Twitter va omplir-se de comentaris sobre el tema: “Què li ha passat? Per què no ha respost a aquest atac? S’ha hagut d’empassar tot el que li ha dit… I no diu res?”. La teoria més estesa? Que va decidir callar per tal de no ofendre Isa Pantoja, la parella d’Asraf i principal atractiu del concurs.

 

 

La cara de Jorge Javier era un poema, però. S’està parlant molt de la no reacció del presentador, el que el podria motivar a explicar els motius de la seva decisió en breus. L’audiència ho està desitjant i així ho està demostrant en desenes de missatges sobre el tema a Twitter. 

Nou comentari