Christofer i Fani trenquen en directe (de nou) abans d’un perdó estrany

Fani i Christofer han estat a punt de tornar-ho a fer. La controvertida parella va trencar en directe durant la seva participació a ‘La isla fuerte’ després que ella li fos infidel, però van acabar reconciliant-se mesos després. Ara són concursants de ‘La casa fuerte’, un nou reality en el qual han amenaçat de suspendre la boda. Començaven aquesta nova aventura televisiva després d’anunciar que s’havien compromès i que estaven més enamorats que mai, però sembla que segueix sense ser suficient. No fan més que discutir i dir-se de tot, el que ha tingut el colofó en una baralla èpica que acabava amb una amenaça: “O marxa Fani o seré jo qui abandoni”, deia Christofer en adonar-se que no poden continuar convivint.

La baralla ha estat tan summament forta que semblava pràcticament segur que la relació s’havia trencat per sempre: “Sembles una verdulera. No tot a la vida és insultar i enviar la gent a la merda. Ja tenim una imatge prou dolenta, no creus? No em dona la gana. Tu no ets així i hem vingut aquí a ser nosaltres mateixos”, li recriminava ell en veure que Fani no para de discutir amb tothom de molt males maneres. Ella, molt ofesa, deixava clar que no volia continuar amb ell: “Ni boda ni res. No vull continuar concursant amb tu”. 

Christofer, enfadat amb Fani de nou   Telecinco

Christofer, enfadat amb Fani de nou / Telecinco

Van estar tota la nit sense dormir ni parlar-se, preparant-se per donar la cara a la gala de l’endemà. Diumenge a la nit els teleespectadors estaven preparats perquè un dels dos abandonés. La sorpresa? Que sembla que s’han reconciliat màgicament: “Estem tristos perquè només fem que discutir… Però volem dir als convidats de la boda que continuïn fent dieta i buscant vestits, que la boda continua. Ho hem parlat i solucionat, però ho estem passant malament”.

Christofer i Fani, a un pas de suspendre la boda   Telecinco

Christofer i Fani, a un pas de suspendre la boda / Telecinco

“Fani perd les formes i la raó, però li dic quan està enfadada i això l’enfada encara més”, reconeixia Christofer. Una discussió que han acabat solucionant quan tothom donava per fet que es tractava d’una ruptura sense marxa enrere. 

Nou comentari