El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fani, embarassada a ‘La casa fuerte’? “Tinc símptomes”
  • CA

La relació de Fani i Christofer és una muntanya russa. La parella va trencar després que ella fos infidel durant la participació a ‘La isla de las tentaciones’. Poc després van reconciliar-se amb sorpresa inclosa, un compromís que va sorprendre molt. I ara es troben concursant a ‘La casa fuerte’, un reality en el qual no fan més que discutir. Han arribat a amenaçar de suspendre la boda i deixar-ho una altra vegada, però sembla que de moment continuen junts. 

Doncs bé, la sorpresa ha estat majúscula durant el programa d’aquest dimarts, quan emetien unes imatges de Fani en les quals deixava clar que sospita estar embarassada. La parella havia dit que intentaria ampliar la família quan tornessin a Espanya, però el bebè podria haver-se avançat: “Tinc nàusees, he vomitat, sento que estic molt sensible, tota l’estona vull menjar dolç…”. 

Unes sospites que la tenen molt nerviosa, mentre que Christofer no podia evitar mirar-la il·lusionat: “Fins que no ho vegi no vull fer-me il·lusions. Però estic molt feliç. Em donaria una alegria tan gran que fos veritat… M’encantaria tenir un bebè amb ella”.

Fani, marejada a ‘La casa fuerte’ / Telecinco

Ella no sembla tan contenta, però realment comença a pensar-s’ho: “No em vull fer il·lusions, però no m’ha vingut la regla. Pot ser per l’estrès de la casa, perquè estic ovulant… Però tinc símptomes”. La casa ja ha deixat caure que prepararà un test d’embaràs perquè sàpiguen si estan esperant un fill en directe. Un vídeo que de ben segur que generarà molta expectació mediàtica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa