Carlota Corredera: “He passat un mes molt complicat”

La presentadora reacciona a les crítiques i a l'amenaça d'Antonio David Flores

Carlota Corredera ha viscut un mes d’agost molt complicat. Bona part dels teleespectadors de Sálvame van posicionar-se en contra seva per l’actitud taxativa que ha mantingut en el tema de Rocío Carrasco. La presentadora gallega l’ha defensat d’una manera molt exagerada i no ha permès que ningú digués alguna cosa dolenta en la seva presència. Han demanat el seu acomiadament immediat, però de moment allà segueix. Avui és notícia per haver concedit una entrevista molt sincera a Jesús Vázquez en la que ha reconegut que va engreixar-se molt durant els seus embarassos, d’igual manera que ha deixat que l’estrès que viu a la feina li passa factura. Actualment, el seu detractor principal és Antonio David Flores. L’exmarit de Rocío Carrasco els ha denunciat per acomiadar-lo de manera improcedent i per titllar-lo públicament de maltractador sense proves. Ha amenaçat a tots els tertulians que farà l’impossible perquè tots acabin pagant les conseqüències del que li han fet. Carlota, però, no li té gens de por: “No tinc por a res i estic preparada per a tot. Tot això de l’acomiadament és una fake news. He passat un mes d’agost molt complicat, però ha quedat enrere. A més a més, que jo no he comès cap delicte i, fins ara, no m’ha arribat cap demanda”.

La periodista treballa a Sálvame des de fa 12 anys, un temps en el que ha canviat radicalment. Ha vist de tot, però mai no havia rebut tant com ara: “A vegades perdo la serenitat amb els meus companys, és cert. Ara bé, l’única fórmula que funciona és que tot allò que passa a plató, s’ha de quedar a plató. M’ha costat molt entendre que ha de ser així. Al principi m’emportava a casa tots els problemes amb els companys i vivia en un estat d’ansietat constant”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Mtmad

“Tinc una vida molt esbojarrada, però no he renunciat a res que no fes abans de sortir a televisió. La clau és trobar l’equilibri entre tot això que faig aquí i la vida normal que tinc a casa i amb la meva filla”, explica. El moment en què sent que pateix més? Quan es troba davant d’una injustícia. Amb tot, una entrevista contundent de Carlota, que deixa clar que està preparada per a una nova i intensa temporada televisiva.

Nou comentari