Confirmen la causa de la mort de Carlos Marín, vocalista del grup Il Divo

La mort de Carlos Marín ha colpit tot el món de la música. El membre d’Il Divo perdia la vida als 53 anys després d’una setmana ingressat a l’UCI d’un hospital de Manchester. En un primer moment es deia que la culpa la tenia una pneumònia molt forta, la que el forçava a estar intubat. Aquest dimarts ha estat el seu advocat qui ha confirmat que el coronavirus està darrere d’aquesta mort sobtada: “La família està destrossada. Encara no ens ho creiem… Ha estat gairebé d’un dia per l’altra i això és un autèntic malson, no ens entra al cap. Carlos va aguantar molt abans d’anar cap a l’hospital i això no ha estat bo tampoc, hauria d’haver-hi anat abans. Va començar a empitjorar, va haver d’estar intubat i en coma induït per poder posar-lo en tractament. Ell era una persona molt centrada i estava vacunat, però això no t’immunitza al 100% i a ell la Covid l’ha atac d’una manera molt forta”.

D’aquesta manera es confirma que el cantant ha estat víctima del coronavirus, un contagi que va acabar matant-lo: “La seva evolució va ser negativa perquè els pulmons es van veure molt afectats per la malaltia”. Resulta curiós que hagi mort de coronavirus quan ell mateix reconeixia en una entrevista a principis del 2020 que havia estat un dels primers contagiats: “Estava de gira pels Estats Units quan encara no sabíem ni què era això del coronavirus. Tenia molta febre, vaig perdre l’olfacte i em trobava molt malament. Van donar-me un medicament per a la pneumònia que em va causar efectes secundaris i van haver d’operar-me. La bona notícia és que dec ser immune al virus perquè ja l’he passat”, deia llavors, irònicament.

La xarxa s’ha omplert de missatges de condol per a la família, que encara no es creu que hagi acabat morint. La seva exdona, la cantant Innocence, s’ha acomiadat d’ell en una carta colpidora que ha compartit a Instagram: “Gràcies a tots per respectar el meu silenci dolorós. Carlos Marín ha estat i serà sempre el gran amor de la meva vida, la persona més bona i generosa del món. Aquest moment l’anàvem a repetir, però no passar res. Sé que l’univers ens tornarà a reunir milions de vegades i ens tornarà a casar milions de vegades més. No ho dubto! T’estimo amb tota la meva ànima. Sé que estàs aquí al meu costat i al costat de la nostra família, però ens has deixat un gran buit. T’estimo, amor meu. La teva veu, la teva alegria, la teva estima i el teu humor està impregnat en la meva ànima. Ets el meu gran amor, qui ha marcat el ritme del meu cor. T’estimo”.

L’exdona de Carlos Marín s’acomiada d’ell en una carta molt colpidora / Instagram

Una dona colpida per la mort sobtada de la seva exparella, amb qui seguia mantenint una molt bona relació. El cantant també deixa completament destrossats els companys del grup Il Divo, que hauran d’afrontar la gira i tots els següents reptes musicals amb una baixa molt important.

Nou comentari