Carlos Cuevas, contundent: “Què no entenem? No juguem a la ruleta russa”

Carlos Cuevas acaba de tornar de Roma, una ciutat completament buida des del confinament obligat pel govern enmig d’una crisi sanitària sense precedents. El coronavirus ha afectat moltíssim a Itàlia, el que ha permès a l’actor de ‘Merlí’ adonar-se que la situació és greu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inverno a Roma.

Una publicación compartida de Carlos Cuevas (@carloscuevas) el

És per això que ha publicat un parell de tuits molt contundents al respecte: “Des de la meva arribada allà, ningú se saludava amb petons, ni encaixant les mans. Tampoc feien servir diners en efectiu. Sense alarmisme, però prenent mesures de precaució. La gent ho havia entès”. Una situació molt diferent de la d’Espanya: “Aquí ja tenim 1700 i tot segueix com si res. Què no entenem? No parlo de mesures del govern, parlo del marc mental. Assumim des de ja que haurem de canviar els nostres hàbits durant un temps. Tots hi perdrem diners, llibertats i privilegis capitalistes. Tots”. 

“Col·lapsar les urgències i el sistema sanitari per una allau de contagis pot ser un desastre. Ja no pels infectats, sinó perquè el món segueix girant i continuen havent-hi els problemes de salut de sempre. Si ens ha d’agafar, ens agafarà; però no juguem a la ruleta russa, si podem”, afegeix l’actor català. 

Una situació que provoca que els famosos se sumin a una campanya per demanar a tothom que es quedi a casa.  

Nou comentari