Canales Rivera, destrossat per la mort del seu pare

El pare del tertulià de 'Sálvame' ha mort a Cadis després d'una llarga malaltia

Nou cop per a José Antonio Canales Rivera. Si fa unes setmanes moria el seu tiet ‘Riverita’, ara qui ha mort és el seu pare, i marit de Teresa Rivera, José Antonio Canales Rivera. Ha estat aquest cap de setmana quan el pare del tertulià de ‘Sálvame’ ha mort a Cadis, després d’una llarga malaltia. En aquests moments, Canales Rivera està molt pendent de la seva mare, que ha estat qui ha cuidat del seu marit fins a l’últim moment.

Ha estat el propi Canales qui ha atès els mitjans de comunicació a les portes del tanatori, on s’hi han desplaçat amics i familiars. “Imagina’t, no estem gens bé, però aquestes coses són així i afortunadament ha estat tot molt ràpid i ja està, almenys ja està descansant”, ha explicat.

La seva mare, Teresa Rivera, també ha agraït el condol de la premsa i ha confirmat que en aquests duríssims moments tota la família està unida, encara que esperaven la defunció de José Antonio perquè “portava molt de temps malalt”. “Cal suportar-ho i tirar endavant, no tenim cap altra opció“, ha assenyalat amb gran enteresa.

“Ja porto cinc morts, que les duc a dins del pit”, ha confessat en referència a la mort dels seus pares, els seus germans Paquirri i Riverita, i el seu marit José Antonio. A més, s’ha referit al seu nebot, Kiko Rivera: “No m’ha trucat, però jo li envio un petó molt gran”, ha assenyalat molt emocionada.

Comentaris

    A veure, tros de ruc! 15/06/2021 10:22 am
    Quan un es mor, es mor! No descansa! Cagundèú sagrat!!!!

Nou comentari