El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Canales Rivera confessa una “deslleialtat” a la seva parella
  • CA

Antonio David Flores traïa aquesta setmana el seu company del programa ‘Sálvame’ José Antonio Canales Rivera. El col·laborador aportava una informació a la direcció del programa que assegurava que el torero havia estat infidel a la seva actual parella, amb la que porta un any i mig de relació. Canales ho negava, però la noia en qüestió ha sortit a confessar-ho després que ell l’hagi negat.

La dona és Cynthia Martínez, i ha explicat que coneix a Canales des de fa deu anys, que llavors no va voler quedar amb ell perquè estava casat, però que quan el va veure de nou a la televisió, li va escriure a través de xarxes socials i van quedar a Madrid.

Sobre el que va passar entre tots dos, al començament només deia que va riure molt amb ell i que s’ho va passar molt bé, però només reia quan se li preguntava si va haver-hi “final feliç”. Però Canales Rivera apuntava des del plató de ‘Sálvame’: “Si el que volia era això felicitats, ho ha aconseguit”. El torero creu que ella només volia estar en els mitjans de comunicació i l’animava a aprofitar els minuts de televisió: “No entenc aquesta manera de fer mal per a lucrar-se”.

Però ara Cynthia ja ha reconegut que va mantenir relacions sexuals amb Canales, i assegura tenir proves que ho demostren. A Canales no li importen les proves que tingui, reconeix que pot tenir àudios, que tant per a ell com la seva parella és una “deslleialtat”, però que té la seva pròpia veritat.

La versió de Canales Rivera

Les seves contradiccions, primer dient a no coneixia a Cynthia i després reconeixent que ha parlat amb ella, han despertat els dubtes així que el torero ha decidit donar la seva versió. Coneixia a aquesta noia, però portava anys sense veure-la i ella es va posar en contacte amb ell quan es va reincorporar a ‘Sálvame’.

Però Per què es va contradir? Van quedar en què si coincidien a Madrid, podien veure’s, ella ho va intentar en un parell d’ocasions, però ell no va voler. Però assegura que en aquell moment estava en un “contenciós” amb la seva parella, estaven enfadats i durant uns dies es va quedar a dormir a Madrid.

Finalment, un dia van quedar. Van sopar, van prendre alguna cosa, van riure i ell va marxar a l’hotel: “A partir d’aquí, tot el que vingui, m’és igual perquè el mal està fet”. Assumeix que va poder “tontejar”, “vacil·lar” i dir-li com de ‘maca’ és, però nega tota la resta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa