El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Divorci a les altes esferes: tots els detalls de la separació de Bill i Melinda Gates
  • CA

Nova ruptura en els primers llocs del rànquing de milionaris mundials. Bill i Melinda Gates han anunciat el seu divorci després de 27 anys de matrimoni. El fundador de Microsoft i la seva dona, empresària i filantropa, han emès un comunicat en el qual expliquen que el desgast els ha forçat a emprendre camins diferents: “Després de meditar-ho molt i de treballar molt en la nostra relació, hem pres la decisió de posar fi al nostre matrimoni. En aquests últims 27 anys, hem criat tres nens increïbles i hem construït una fundació que treballa arreu del món per permetre tothom tenir una vida sana i productiva”.

La parella se separa, però seguirà unida al capdavant de la fundació benèfica que tenen en comú: “Continuem compartint la nostra creença en aquesta missió i seguirem treballant junts en la fundació, però considerem que no podem créixer més com a parella en aquesta nova fase de les nostres vides”. Han demanat que es respecti la seva privacitat i la de la família ara que començaran a navegar “per una nova vida”.

Parlem d’una de les parelles amb més diners del món, amb una fortuna estimada de més de 130.000 milions de dòlars. De fet, actualment Bill Gates és el quart home més ric del món gràcies a haver creat els seus primers programes de software en el garatge de casa dels seus pares, abans de cofundar una de les empreses tecnològiques més importants de les últimes dècades.

Bill i Melinda Gates van conèixer-se el 1987, quan ella va començar a treballar a Microsoft després de llicenciar-se en informàtica: “La vaig conèixer en una reunió de vendes a Nova York. Només una setmana després d’allò, vaig apropar-me a ella a l’aparcament i li vaig preguntar si volia sortir amb mi”, ha explicat a diverses entrevistes. Set anys després, es casaven a Hawaii i a poc a poc van anar deixant de banda el software per dedicar-se a la filantropia. El 2000 van crear la seva organització sense ànim de lucre, la que té més de 51.000 dòlars en actius. Són pares de tres fills, Jennifer de 25 anys, Rory John de 21 i Phoebe Adele de 18.

Una nova parella de multimilionaris que es trenca i que iniciaran un mediàtic divorci per repartir-se els béns que han acumulat en aquests 27 anys de fructífer matrimoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa