El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Villarejo confirma el xantatge de Bárbara Rey a Joan Carles I
  • CA

El comissari Villarejo segueix aportant informació sobre els presumptes xantatges que hauria patit Joan Carles de Borbó… Tots, efectuats per les seves amants. En el seu diari apareix reflectit que l’exvicepresident de Repsol li hauria confessat que José María Aznar li hauria demanat “que pagués a Bárbara Rey 300 milions de pessetes, gairebé dos milions d’euros actualment, en sis anys”. Així ho assegura El Periódico, que ha tingut accés a aquest document que demostraria que l’antiga vedette tenia raó quan va assegurar que havia rebut diners a canvi que no parlés públicament de la seva aventura amb el monarca.

Villarejo especifica que l’empresari tenia coneixement, a més a més, que altres grans empreses havien participat en aquest escàndol. En concret, parlaríem de Telefónica i el banc Santander. Aquestes dues també haurien aportat diners, en total uns 900 milions de pessetes (gairebé cinc milions i mig d’euros) a Bárbara Rey per aconseguir el seu silenci: “En total van ser sis pagaments anuals de 150 milions de pessetes. Ells li donaven aquests diners al Cesid i aquests li passaven a l’artista”.

Aquesta informació tan escandalosa arriba després que l’exdirector del CNI apuntés en el programa Salvados que el pagament de diners per a Bárbara Rey podria haver sortit de “donants externs” i no de diners públics. Tot hauria vingut quan Bárbara hauria amenaçat la Casa Reial de fer pública la seva relació extramatrimonial, el que podria haver fet molt de mal en aquell moment a la imatge de Joan Carles. L’ex d’Ángel Cristo hauria aconseguit una autèntica barbaritat de diners, el que demostra que el xantatge hauria funcionat i que el cap de l’Estat hauria convençut grans empreses del país perquè l’ajudessin a ocultar una de les moltes infidelitats que hauria hagut d’intentar allunyar de l’esfera pública.

Joan Carles I / Europa Press
Joan Carles I, en una foto d’arxiu / Europa Press

A l’ABC, a més a més, va assegurar-se recentment que Bárbara Rey també hauria demanat un contracte amb TVE a canvi del seu silenci. Un munt de diners al banc i feina assegurada, un acord milionari que hauria aconseguit després de convèncer-los que estava disposada a donar tota mena de detalls sobre les seves trobades sexuals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa