Bárbara Rey parla de “l’estranya” relació d’Ángel Cristo amb un noi homosexual

"Li va regalar el seu anell de casament", assegura la vedette

Bárbara Rey ha donat una entrevista al progama ‘Sábado Deluxe’ després que la seva filla, Sofía Cristo, hagi confessat a ‘Secret Story’ que quan tenia cinc anys va patir abusos sexuals per part d’una persona molt propera a la família, assegurant que no es tractava del seu pare, Ángel Cristo. I durant l’entrevista, la vedette ha aprofitat per parlar d’altres temes, com ara de l’estranya relació que va mantenir el seu exmarit -ara ja mort-, Ángel Cristo, amb un noi homosexual, que era molt amic seu.

La mare de Sofía Cristo confessava a ‘Sábado Deluxe’ que, l’any que es va separar d’Ángel Cristo de mutu acord, el domador anava molt acompanyat per un amic seu que era homosexual: “M’estranyava una mica l’amistat que tenien”, ha assegurat la vedette. “Mai l’havia vist amb un amic que es quedés a dormir a casa, i li feia camises molt boniques, i la noia de fer feines va veure que li un parell de vegades li va fer un massatge”, va afegir. Bárbara Rey també va afirmar durant l’entrevista que mai els va veure “al llit” però que sí que va veure un dia alguna cosa que va cridar poderosament la seva atenció.

Les mans de Bárbara Rey amb anells | Telecinco

Una vegada que aquest amic d’Ángel Cristo es va quedar a dinar a casa seva, la mare de Sofía Cristo es va adonar d’una cosa molt cridanera. “Jo sempre he estat molt servil, un estofat guisat, i li vaig servir el menjar a aquest noi, perquè Ángel Cristo estava parlant per telèfon, i quan va agafar la cullera vaig veure que portava el mateix anell que jo. Vaig anar al despatx a parlar amb Ángel, li vaig mirar la mà i vaig veure que ell no el portava posat. El noi portava la meva aliança de casament”, ha revelat ara Bárbara Rey.

A més, la vedette ha explicat com ho va justificar el seu marit en aquell moment: “Com estava a la televisió, em molestava i me’l vaig treure”. Bárbara Rey ha explicat que en aquell moment es va treure l’aliança que ella portava posada, i que fins aquell moment no s’havia atrevit a treure, i que l’hi va llançar al domador. “Amb el temps em vaig trobar les dues aliances, la meva i la seva, i crec que les tinc per algun lloc encara. Crec que li devia treure l’anell al noi“.

“Jo li vaig dir Ana, la noia que treballava a la casa, que havia vist que l’amic d’Ángel Cristo portava l’aliança, i em va respondre: ‘Ja deia jo…'”, ha recordat. “No sé si tenien una relació o no, però el que sí que sé és que aquella relació era estranya“, ha conclòs la vedette.

Nou comentari