El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ariana Grande anuncia compromís i ensenya l’original anell de diamants
  • CA

El 2020 serà recordat com un any negre per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Ara bé, no són pocs els famosos que en guardaran un bon record. El baby boom ha estat increïble, així com els múltiples anuncis de compromís que han anunciat a Instagram. L’última a donar una bona notícia en aquest sentit ha estat Ariana Grande, que acaba de treure a la llum que s’ha compromès amb Dalton Gómez.

L’exitosa cantant nord-americana es casarà l’any vinent amb el seu xicot, un agent immobiliari de Los Angeles amb qui surt des de fa onze mesos. Així ho ha anunciat en el seu Instagram, en una publicació plena de fotografies amb ell que n’amagava una de molt especial amb l’espectacular anell de compromís a la mà.

Es tracta d’una peça molt luxosa i original, un diamant ovalat de grans dimensions acompanyat d’una perla.

Han estat molts els famosos que han felicitat la parella, que passarà per l’altar d’aquí a uns mesos. Una font propera a la cantant deixa clar que estan molt il·lusionats: “No poden ser més feliços, és un moment molt feliç per a ells i també per als seus pares”. La mare d’Ariana Grande, de fet, ha escrit un comentari a la publicació: “Estic molt emocionada de donar la benvinguda a la nostra família a Dalton Gómez. Ariana, us estimo tant! Feliços per sempre”. El seu germà també s’ha sumat a la felicitació col·lectiva: “Estic tan feliç pels dos i tan emocionat de donar-li la benvinguda oficialment a Dalton a la família! Aquest només és el començament d’una vida plena de riures i amor. Us estimo. Feliç compromís!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa