Antonio Resines continua a l’UCI: “Té els pulmons malament”

Novetats en l’estat de salut d’Antonio Resines. L’actor continua ingressat a l’UCI d’un hospital madrileny, en el que està controlat les 24 hores per evitar que empitjori el seu estat. El protagonista de Los Serrano va haver d’acudir a urgències quan va contagiar-se de coronavirus, una malaltia que va afectar-li a l’aparell respiratori i va causar-li una pneumònia bilateral. Es troba a la unitat de cures intensives perquè li costa respirar per si sol, encara que el part mèdic assegura que Antonio Resines no ha necessitat ser entubat en cap moment. Els problemes respiratoris són greus, però de moment sembla que pot anar respirant per si sol amb alguna dificultat.

L’intèrpret haurà de passar la nit de Cap d’Any a l’hospital, en una habitació en la que compta amb les visites de la seva dona. Ana Pérez-Lorente s’ha manifestat públicament per compartir l’última hora sobre ell: “Li costa respirar perquè té malament els pulmons”. Cal recordar que Antonio Resines ha patit càncer de còlon, artritis i angina de pit aquests últims anys. Això el converteix en pacient de risc, el que dona ales als metges per tenir-lo més controlat.

Antonio Resines continua a l'UCI - Europa Press
Antonio Resines continua a l’UCI / Europa Press

Actualment es troba conscient i estable, amb moltes ganes de recuperar-se per tornar a estar amb els seus éssers estimats com més aviat millor. La nit de Cap d’Any la passarà ingressat, amb molta gent pendent de la seva evolució. Es tracta d’un dels actors més famosos de la televisió espanyola, el que fa que molts companys de professió hagin manifestat la seva preocupació al respecte. Instagram i Twitter va ple de missatges d’ànims i esperança, amb els que desitgen poder transmetre bones sensacions a un actor que confia en què el tractament funcioni i es pugui recuperar aviat per tornar a una rutina que troba a faltar després de gairebé una setmana al llit de l’hospital.

Comentaris

    Anònim Desembre 31, 2021 | 18:42
    https://blogs.publico.es/otrasmiradas/44207/de-como-un-famoso-actor-intento-cerrar-ctxt/

Nou comentari