El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio Resines surt de l’UCI després d’un mes de lluita contra la Covid
  • CA

Boníssimes notícies per a Antonio Resines. L’actor, de 67 anys, podrà abandonar l’UCI avui mateix després de més d’un mes ingressat. Ha estat la seva amiga i companya de professió Fiorella Faltoyano qui compartia ahir a la nit la notícia en el seu perfil de Twitter: “Aquesta foto és per explicar-vos que Resines surt demà de l’UCI en la que ha estat més d’un mes lluitant contra la Covid… i ha guanyat la batalla. Estic molt contenta i volia compartir-ho amb vosaltres”. Era Nadal quan es filtrava el preocupant estat de salut de l’actor, moment des del qual molts famosos han manifestat obertament la seva preocupació. Gràcies a aquesta novetat es pot respirar una mica més de tranquil·litat, tenint en compte que el trasllat a planta sempre comporta una millora de l’estat del pacient.

El problema en el cas d’Antonio Resines eren les patologies prèvies que arrossegava. Cal recordar que l’intèrpret de Los Serrano pateix artritis psoriàsica, una malaltia inflamatòria que podria haver complicat el seu estat. A més a més, va patir un infart fa un temps i això tampoc no ajudava a què tingués una recuperació més ràpida. Afortunadament, sembla que el pitjor ha passat i que ha pogut donar negatiu en coronavirus. A més a més, la pneumònia bilateral que patia en conseqüència també deu haver millorat considerablement. Recordem que en els seus primers dies a l’UCI va necessitar un respirador, fins i tot, una etapa complicada que avui aplaudim que hagi quedat enrere.

La família encara no s’ha pronunciat sobre aquesta última hora, però és probable que ho facin aviat. La seva dona ha estat molt pendent d’ell en tot moment, així com de passar informació a la premsa per tranquil·litzar els milers de seguidors de l’actor que han estat preocupats durant aquest ingrés hospitalari. Ara cal esperar que continuï millorant per poder marxar a casa ben aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa