Surt a la llum qui ha filtrat la separació d’Antonio David i Olga

Sálvame està fent l’agost gràcies a la separació inesperada d’Antonio David Flores i Olga Moreno. El programa del cor de Telecinco era el primer en deixar caure que l’extertulià hauria enganyat l’Olga, una infidelitat de la que tenien molts detalls… fins al punt de filtrar la identitat de la reportera d’El Programa de Ana Rosa amb qui hauria tingut l’aventura. Parlem de Marta Riesco, que ha trencat el seu silenci aquest dilluns en un comunicat en el que demana respecte i denuncia l’assetjament mediàtic que està patint. Ara bé, en les seves paraules no diu en cap moment que aquesta informació sigui mentida. Que els protagonistes i la presumpta tercera persona no ho hagin desmentit encara fa pensar que tot el que s’ha publicat al respecte és cert.

Jorge Javier Vázquez ha anat més enllà i ha assegurat que hauria estat la jove periodista qui hauria filtrat a la premsa la notícia de la separació d’Antonio David i Olga. Aquesta suposa una de les bombes més grans de tota aquesta història. Que sigui l’amant qui hagi revelat a la revista la ruptura ho complica tot encara més: “Antonio David mai no va voler que aquesta notícia sortís ja. Ell volia marcar els temps, però per primer cop se li han avançat. És estrany que cap dels dos hagi volgut parlar del tema encara… I també sorprèn que Ana Rosa Quintana fos la primera en confirmar que la notícia era certa amb molta contundència. Per què? Perquè ha estat Marta Riesco, l’amant d’Antonio David, qui li ha dit. Marta s’ha emancipat fa un parell de setmanes i em diuen que ha estat per poder veure a Antonio David amb més tranquil·litat, sense haver d’amagar-se. I diré una cosa més… Tot això de la infidelitat amb la reportera no ha estat una sorpresa per a l’Olga”.

Antonio David Flores i Olga Moreno se separen, segons 'Lecturas'
Antonio David Flores i Olga Moreno se separen, segons Lecturas

Queda clar que el programa té informació que no deixa en molt bon lloc a la reportera de Telecinco, qui asseguren que ha anat presumint de la seva aventura amb Antonio David sense tenir molt de compte. De fet, asseguren que fa temps que pels passadissos de la cadena es parla de les declaracions que va fent la jove per darrere. Ara cal saber si la noia va filtrar la separació a la premsa amb el consentiment d’Antonio David o no, tenint en compte que Jorge Javier deixava caure que ho hauria fet sense dir-li res i això podria generar una greu crisi entre ells.

Nou comentari