El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen la identitat de la presumpta amant d’Antonio David Flores
  • CA

Antonio David Flores ha estat assenyalat per la premsa rosa com el culpable de la separació d’Olga Moreno. L’ombra de la infidelitat ha perseguit a l’extertulià de Sálvame des de l’any passat, quan van donar veu a diverses dones que asseguraven haver tingut una aventura amb ell. En aquell moment, Antonio David va negar-ho tot i la seva dona se’l va creure. Que ara s’hagin separat, però, demostra que podrien haver perdut la confiança entre ells. Aquesta és una de les causes amb les que s’especulen, especialment després que María Patiño deixés caure que Olga “podria haver descobert” alguna cosa del marit que no li hauria agradat.

Poc després era una amiga de la dissenyadora qui revelava la bomba: Antonio David Flores tindria una amiga especial des de fa un temps. No han trigat en donar detalls sobre aquesta presumpta infidelitat: “Tothom en la professió ho sap. Destaca la seva relació amb una dona que treballa en aquesta cadena, amb qui es deixa veure pels passadissos i també fora. Ella fantasiejava amb tenir alguna cosa amb ell i, finalment, va aconseguir-ho”, han dit. No trigava en viralitzar-se el nom de la periodista de Telecinco a qui es referien, Marta Riesco. Es tracta d’una jove reportera de 29 anys que treballa a El Programa de Ana Rosa, que hauria “intimat” amb Antonio David Flores i que és amiga de la seva filla Rocío.

Marta Riesco, la periodista amb qui relacionen a Antonio David Flores / Instagram

La separació ha estat molt sonada i està fent parlar moltíssim, el que ha evidenciat l’inici de l’emissió d’aquesta tarda. El programa de Jorge Javier Vázquez ha posat el focus en aquesta presumpta amant d’Antonio David, amb qui ja van relacionar-lo l’any passat. De fet, li van arribar a mostrar unes imatges amb ella en una discoteca. Antonio David, nerviós, deia que va coincidir amb ella “i amb molts més companys” però que simplement es van saludar.

Laura Fa assegurava que ha estat testimonis de la complicitat entre Antonio David i aquesta persona, amb qui hauria coincidit un cop en un hotel. A més a més, deien que ha estat ella mateixa qui ha tret a la llum l’aventura perquè la seva relació sortís a la llum i haguessin de deixar d’amagar-se. De fet, asseguren que ella mai no ha ocultat als companys que sentia alguna cosa per ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa