El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ruptura sorpresa: Antonio David Flores i Olga Moreno se separen
  • CA

Antonio David Flores ha engegat aquesta setmana un nou projecte laboral. Ara que ha guanyat la batalla judicial a la productora de Sálvame, és conscient que no podrà tornar a treballar en el seu plató. L’alternativa? Crear-se un canal de Youtube en el que, després de molts mesos en silenci, vol donar la seva versió sobre tot el que ha explicat la seva ex, Rocío Carrasco, en el documental de Telecinco. I enmig d’aquests canvis professionals, s’estaria preparant un de personal molt inesperat. La revista Lecturas assegura, en exclusiva, que Antonio David i Olga Moreno se separen després de 21 anys junts. La parella estaria travessant una greu crisi, segons el mitjà, que no destaquen l’absència de l’extertulià en la festa d’aniversari de la dona. A més a més, citen fonts properes que confirmen que ja han comunicat la notícia als fills.

El problema? Una crisi que s’ha accentuat amb els problemes d’aquest últim any: “Fan vides separades. Antonio David és a Madrid des de fa més d’un mes i està reunit amb els advocats tot el dia. Ella segueix amb la botiga de roba a Màlaga. Ell no vol confirmar la notícia perquè li va bé alimentar la imatge de família unida i pare abnegat. A part que la relació entre ells segueix sent molt cordial”. Això explicaria per què Olga Moreno segueix deixant comentaris tendres al seu exmarit a Instagram, el que va fer aquest cap de setmana mateix quan va enviar-li un missatge d’ànims públicament en la seva nova faceta professional.

Lecturas assegura que Antonio David i Olga Moreno han decidit separar-se

Cap dels dos no s’ha pronunciat encara sobre la notícia de la revista, la que molts dels seus seguidors no es creuen. Fins ara s’han mostrat com una parella molt unida que s’estima amb bogeria i han estat l’un al costat de l’altre en els pitjors moments. Era tot una farsa? Tothom espera el comunicat oficial o, en el seu cas, el desmentiment. Fa només unes hores, Olga compartia una fotografia amb els dos fills d’Antonio David del seu primer matrimoni i la nena que té en comú amb ell: “Avui el meu dia és per a ells, els meus tres tresors“. En cas de confirmar-se la separació, estaríem parlant d’un dels divorcis més sonats i inesperats dels últims anys. Ella ha provat sort en el món de la televisió recentment amb el seu pas per Supervivientes, així que no seria estrany veure-la en un plató per explicar la veritat sobre aquesta ruptura.

De moment els mitjans digitals comencen a fer-se ressò d’aquesta notícia bomba, la que confirmaria tots els rumors i les especulacions que s’han dit sobre la parella en aquestes últimes setmanes. L’any ha estat molt dur per a ells i ho serà encara més a partir del mes vinent, quan comencin les emissions de la segona temporada del documental de Rocío Carrasco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa