Antonio David Flores reapareix amb una feina nova molt sorprenent

Antonio David Flores ha reaparegut després de setmanes de silenci. El judici contra la productora de Sálvame segueix el seu curs, així com la suspensió temporal de l’emissió de la segona temporada del documental de Rocío Carrasco. Que la seva exdona l’acusés de maltractar-la va donar ales al programa per acomiadar-lo, el que va malmetre molt la seva imatge. No s’ha pronunciat fins ara, que està disposat a compartir el seu testimoni i deixar clar què ha pensat i què ha fet aquests mesos. Molts pensaven que concediria una entrevista a alguna revista del cor o que acudiria a algun plató de la competència de Sálvame. Finalment, però, no optarà per cap d’aquestes dues opcions… de moment.

I com serà el seu retorn? Amb un vídeo que suposarà la seva estrena com a youtuber. Antonio David ha creat un canal de Youtube que serà l’escenari de la seva reimmersió en el món mediàtic i ell mateix ha estat l’encarregat d’anunciar-ho: “Sóc Antonio David Flores i estic aquí, en el meu canal i en el vostre canal. Som-hi!”, diu en una presentació que el mostra amb un fons del mar que representa la marea blava que l’ha defensat tot aquest temps.

D’aquesta manera deixa clar que ha tornat per quedar-se i que està fart d’estar callat. Vol dir la seva en un moment molt delicat, només un mes abans de l’estrena dels primers capítols de la segona temporada del documental de l’ex. En aquesta ocasió, però, no serà ell el principal perjudicat sinó la família de Rocío Jurado. Antonio David és conscient, però, que de ben segur que es deixen anar comentaris negatius contra ell d’una manera o d’una altra.

De moment no ha especificat quan emetrà el primer vídeo del seu canal, què vol dir o com ho farà. Una incògnita que ha generat molts dubtes en els seus fans, així com una immensa expectació. Tota la premsa rosa està pendent del que vulgui dir Antonio David, que torna a l’actualitat per la porta gran.

Nou comentari