El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Comunicat bomba de Marta Riesco, la presumpta amant d’Antonio David
  • CA

Antonio David Flores ha estat assenyalat com el responsable de la ruptura amb Olga Moreno, a qui l’acusen d’haver estat infidel amb una reportera d’El Programa de Ana Rosa. Des de Sálvame anaven amb compte de no dir públicament el seu nom, però la premsa rosa la identificava i filtrava la seva identitat sense manies. D’aquesta manera, Marta Riesco començava a protagonitzar un titular rere un altre i a tenir paparazzi perseguint-la. Aquest matí, gairebé una setmana després de l’anunci de separació, la jove ha emès un comunicat que suposa la seva primera reacció a la notícia i a la seva implicació. Han llegit el comunicat en directe el seu programa: “Fa 10 anys que exerceixo el periodisme i estimo la meva professió. La meva feina m’avala, els meus reportatges i les meves exclusives al llarg dels anys. Tot això, lamentablement, ha quedat en un segon pla aquests últims dies. Alguns companys de professió han al·ludit a mi des d’un àmbit privat i vull recordar-los que no sóc un personatge públic“.

“No vull entrar en temes personals. Si hi entro, m’acusaran del que dic, i si no ho faig, m’acusaran que callo. Durant aquests dies he patit una gran pressió mediàtica i assetjament permanent. Directament o indirectament se m’està assenyalant en diferents mitjans de comunicació. Vaig acabar el treball de final de carrera, he treballat en diferents mitjans de televisió i premsa fins arribar on sóc. El somni de la meva vida era treballar a El Programa de Ana Rosa i ho vaig aconseguir. Gràcies a Déu tinc l’estima i el suport de tots els meus companys de programa”, prosseguia la seva declaració.

Marta Riesco, la reportera que relacionen amb Antonio David Flores - Instagram
Marta Riesco, la reportera que relacionen amb Antonio David Flores / Instagram

Unes paraules en les que, realment, no diu res més enllà de demanar respecte: “Us demano poder seguir exercint la meva professió amb llibertat i sense pressions. Gràcies, de tot cor”, deia abans de centrar-se en el reportatge sobre la mala relació de Kiko Rivera i la seva família. Una noia acusada de ser la tercera persona en el matrimoni d’Antonio David que no confirma ni desmenteix que sigui cert. Sigui com sigui, sembla que de moment opta pel silenci i que no es pronunciarà al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa