El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren quant cobra Antonio David Flores ara que és ‘youtuber’
  • CA

Les acusacions de Rocío Carrasco contra el seu exmarit, el tertulià de Sálvame Antonio David Flores, van forçar el programa a acomiadar-lo. Ell els va denunciar en considerar que era improcedent, tenint en compte que la seva ex no havia presentat cap sentència judicial que acredités que efectivament ell era un maltractador. El jutge va donar la raó a Antonio David, però això no va comportar la seva readmissió al programa. Sense feina i amb la imatge pública més malmesa que mai, el col·laborador va optar per buscar-se la vida fora de televisió. El lloc de feina que va trobar? Crear-se un canal de Youtube en el que poder defensar-se dels atacs que rebia en els diferents platós. I allà segueix, amb cada vegada més subscriptors.

Antonio David va iniciar aquesta aventura fa dos mesos, un canal de Youtube que li està reportant beneficis econòmics. La revista Semana ha pogut saber quants diners està cobrant l’extertulià gràcies a aquesta plataforma, qui li paga per la publicitat que ha afegit en els seus vídeos. Fins ara no tenia anuncis, però el nombre de seguidors que ha aconseguit és prou elevat i ara comença a ingressar diners. Està començant, per la qual cosa la xifra encara no és molt alta, però és probable que aquesta quantitat no faci més que augmentar a partir d’ara. Antonio David ja té més de 100.000 subscriptors, el que fa que Youtube li pagui 1 € per cada 1.000 visites. En total, hauria ingressat 3.000 € que lluny queden del sou que tenia a Sálvame, però que no està gens malament per anar tirant.

Multiplicar les seves visualitzacions li ha sortit rendible, tenint en compte que en aquests moments aquesta és l’única via d’ingressos amb la que compta. Cal recordar que s’ha filtrat que no el volen en cap programa de la cadena i que també s’ha quedat sense les marques que promocionava a Instagram. A poc a poc intenta sortir del pou i seguir fent soroll per no desaparèixer d’un món mediàtic que el pot fer guanyar molts diners.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa