El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren les causes i tots els detalls del divorci d’Antonio David i Olga
  • CA

Antonio David Flores i Olga Moreno han decidit separar-se inesperadament després de 21 anys junts. L’exmarit de Rocío Carrasco i la dissenyadora són pares d’una nena de nou anys, a qui ja haurien comunicat la seva decisió de divorciar-se. La parella travessaria una crisi molt greu des de l’any passat, però els rumors constants d’infidelitat i els problemes que ha creat el documental de Rocío recentment han acabat de debilitar la seva unió. La primera en anunciar la notícia-bomba era Lecturas, poc abans de la confirmació d’El Programa de Ana Rosa. Els paparazzi han aconseguit les primeres fotos d’Olga després de la filtració, les que la mostren amb el cap baix i sense ganes de parlar amb la premsa. Tampoc no ha dit res Rocío Flores, la filla del primer matrimoni d’Antonio David. Ara bé, els fotògrafs l’han vist entrant a la casa de l’Olga, el que demostraria que elles segueixen mantenint bona relació.

I Sálvame, què ha dit? S’han limitat a donar per cert el que havien dit els altres mitjans, encara que cap dels dos protagonistes ho ha confirmat o desmentit. El programa ha iniciat amb la confirmació de la notícia, la que han titllat de “separació anunciada“. De fet, han deixat caure que ells mateixos han tingut part de culpa en aquesta separació, en haver donat veu a un seguit de dones que asseguraven haver tingut una aventura amb Antonio David el setembre de l’any passat. Jorge Javier ha assegurat que ell ja el va advertir fa temps: “Li vaig dir a Antonio David que se separaria per culpa d’aquest carrusel de dones i que creia que feia temps que havia acceptat que el matrimoni estava trencat”. I dit i fet, tenint en compte que cap dels protagonistes ha negat que estiguin fent vides separades. Qui calla consent, que diuen.

Expliquen que ha estat una separació amistosa i que no volen posar impediments ni problemes en la custòdia de la filla que tenen en comú. A més a més, afirmen que és mentida que faci un any que estan separats, que només fa un parell de mesos que estan vivint separats. Antonio David es troba instal·lat a Madrid per estar pendent de l’evolució del judici contra Telecinco mentre que ella segueix instaurada a la casa familiar de Màlaga. Com a novetat afegeixen que han pogut saber que l’Olga s’hauria adonat a Supervivientes que Antonio David tenia moltes coses a amagar i que sortir amb ell “l’estava perjudicant” mediàticament parlant i també de manera personal. Ell mateix ho reconeixia fa un parell de dies en un vídeo de Youtube: “Olga ha pagat un peatge molt dur per les injustícies que m’han fet a mi”.

Han deixat caure que ella s’hauria assabentat de certes coses d’Antonio David un cop la voràgine del documental s’ha aturat: “Tenen problemes de parella que es van agreujar amb les infidelitats i sé que Olga ha descobert coses sobre ell que no coneixia. Les parelles s’uneixen en l’adversitat i ara que ha arribat la calma, ella ha analitzat certes informacions sobre el marit que no li han agradat”, ha dit María Patiño, que hauria parlat amb Olga sobre el tema uns dies enrere. Per una altra banda, Marta López -que sempre s’ha considerat amiga de l’Olga- ha reconegut que no sabia res de la separació i que ha parlat amb ella aquest matí: “Ella ni m’ha confirmat ni m’ha desmentit la separació, però estic preocupada per ella. M’ha dit que parlarem més tard, però jo no apostaria perquè hagi estat ella qui hagi decidit separar-se… Si no ha dit res és perquè la gent del seu voltant no pateixi”. El programa ha insinuat que hi hauria una tercera persona implicada, una dona en la vida d’Antonio David relacionada amb Telecinco. No han donat més detalls, però sí que han volgut destacar que “tothom en la professió” ho sap des de fa temps. De moment segueixen intentant contactar amb ells, però l’hermetisme i el secretisme segueix patent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa