El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tots els detalls de la demanda milionària d’Antonio David Flores a la productora del documental de Rocío
  • CA

Com era d’esperar, Antonio David Flores no permetrà que Telecinco l’acomiadi improcedentment sense conseqüències. Cal recordar que la cadena va fer fora el tertulià de Sálvame arran de les declaracions de la seva exdona, Rocío Carrasco, en els primers episodis del documental sobre la seva vida. El motiu? Que ella l’acusa d’haver-la maltractat físicament i psicològicament durant molts anys, d’igual manera que va demostrar que Antonio David havia mentit en moltes coses durant els seus 20 anys a televisió.

Mediaset va optar per prescindir d’ell en veure que la seva imatge pública s’enfonsava, ja que no volien que els relacionessin amb un presumpte maltractador. El problema? Que Rocío Carrasco ha perdut els judicis contra ell, el que fa que no hi hagi cap sentència judicial que demostri que Antonio David Flores l’ha maltractat. L’extertulià ha decidit demandar-los i basa la defensa, precisament, en aquest fet. Al·lega acomiadament improcedent i sol·licita una indemnització copiosa per danys morals, segons informa la revista Diez Minutos.

La cadena decidia no comptar més amb ell i Antonio David respon amb una demanda que podria guanyar amb facilitat. La indemnització per l’acomiadament en si no serà abundant perquè no feia tant que s’havia incorporat a l’equip de col·laboradors de Sálvame. Ara bé, sí que podria guanyar una quantitat “de diversos centenars de milers d’euros” pel perjudici i dany moral que li han causat.

Caldrà veure què al·lega la cadena i quina és la decisió del jutge. Mentrestant, però, segueixen apostant pel testimoni de Rocío Carrasco. Aquesta nit s’emet una nova entrega de la docuserie, la que tindrà com a element més cridaner una nova aparició en directe de la protagonista. Telecinco ha confirmat que Rocío parlarà en directe abans de l’emissió de l’episodi per aclarir certs temes, encara que no han especificat si la veurem a plató un altre cop o simplement serà una trucada telefònica.

Rocío Carrasco, en directe / Telecinco

Rocío s’està fent d’or mentre que Antonio David ha perdut la feina i la credibilitat. Ara serà un jutge qui decideixi si pot recuperar una mica dels diners perduts o si empitjora encara més la seva situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa