Àngel Llàcer: “Els catalans hauríem de votar. De què tenen por?”

Àngel Llàcer és un dels famosos catalans més carismàtics de la televisió. El seu paper de jurat a ‘Tu cara me suena’ fa riure els teleespectadors d’Antena 3 cada divendres, alhora que milers de persones s’ho passen en gran gràcies a la seva esbojarrada interpretació a l’obra de teatre ‘La jaula de las locas’. Atrevit i molt extravertit, el barceloní ha concedit una entrevista a ‘El Mundo‘ en un dels seus moments més intensos professionalment parlant.

Reconeix que treballa massa i parla de l’obra, però el que més ha cridat l’atenció de l’entrevista han estat les declaracions que ha concedit sobre Catalunya i la situació política actual. Primer de tot deixa clar que no li interessa gens la política, però això no impedeix que tingui opinió al respecte: “Quan ja has vist dos debats polítics, no mires més perquè sempre és el mateix. Mai no resolen res ni arriben al fons de la qüestió. Al final han pervertit tant la professió que l’única cosa que volen és el poder i pensar en la seva carrera”. 

Ha reconegut que no creu que convidés Abascal a l’obra, ja que no té clar que l’entengués. Què opina de les polèmiques de VOX i de les acusacions d’incitació a l’odi? “Per què passa això? Per por, no. La por a la indiferència. Ha de ser que aquesta gent té la zona de confort molt petita i sortir d’aquí els hi fa por. Totes les negacions de les coses diferents corresponen a una por. Aquesta gent ha de tenir por a allò diferent i a l’estranger. De debò que no ho entenc. Per què una persona homosexual és menys que un heterosexual?”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Àngel Llàcer (@angelllacer_oficial) el

Sobre el conflicte català comença dient que no té res a dir perquè són els polítics els que estan fent i desfent-ho tot: “A vegades involucren la gent del carrer i d’altres no. Que cadascú pensi el que li doni la gana. No passa res per ser espanyolista, independentista o elefantista. No sé a qui correspon tot això. Potser és perquè aquí existeix molta gent que va viure la Guerra Civil… No està molt lluny. Encara està aquest sentiment de la gent que va viure la postguerra i el franquisme. Hi ha hagut dolor, agressió… i et defenses“.

Té clar, però, que s’hauria de votar un referèndum d’independència: “Tothom hauria de votar. És com quan tens mal i vols saber què et passa. Per què aquesta por a saber-ho? Hi ha molta gent que és així i no va al metge perquè no vol saber què té. Doncs és el mateix. No deixarem de votar els catalans per no saber què està passant. Quina por hi ha? No ho entenc”. Clar i contundent.

Nou comentari