El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, desconsolada 20 mesos després de la mort del fill
  • CA

Ana Obregón es mostra desconsolada 20 mesos després de la mort del fill. L’actriu no supera la seva pèrdua, una mort que arribava massa aviat. Cada dia 13 commemora aquest trist aniversari amb una carta oberta a l’Álex Lequio en la que el recorda molt emocionada. Aquest mes ho ha tornat a fer, aquest cop acompanyant unes reflexions molt doloroses que continuen preocupant els seguidors de la presentadora: “Seria una egoista si escrivís que fa 20 mesos que moro sense tu. No es tracta de mi, aquí jo no sóc protagonista ni víctima. El més just seria dir que tu ets el protagonista i que la víctima ets tu perquè tenies 25 anys quan et van diagnosticar el maleït càncer”.

“Aquests 20 mesos no has pogut despertar-se cada matí amb aquella il·lusió immensa que tenies per viure, de continuar treballant incansablement en l’empresa que vas crear, de sortir amb els teus amics a ballar i divertir-te, de crear algun dia la teva família i tenir els cinc fills que volies, de guanyar diners per a què la teva mare no treballés més”, denuncia.

D’aquesta manera, l’actriu revela quins eren els plans que tenia el fill per al futur; una vida que no podrà arribar a viure per culpa d’un càncer estrany que no va ser capaç de superar: “Així que avui només em surten dues paraules, impotència i injustícia. La vida no va voler complir amb el que és just i per això estic enormement enfadada amb la vida. Ens va arrancar dos cors de cop, el teu i el meu. Gràcies a tots per permetre’m compartir el meu dolor”.

Ana Obregón recorda el fill 20 mesos després de la seva mort / Instagram

L’actriu ha compartit fotografies molt tendres amb el fill des que era petit, un nen que l’omplia d’alegria des que va néixer. Ha d’aprendre a viure sense ell, el que li està costant moltíssim. Els seus seguidors aplaudeixen cada vegada que se sincera i bolca les seves emocions públicament, una via d’escapament que l’ajuda mínimament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa