El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, contra els fotògrafs en el primer any sense el fill: “Us lucreu del dolor d’una mare”
  • CA

El 13 de maig del 2020 moria Álex Lequio després d’un parell d’anys de lluita contra un càncer molt agressiu. Les últimes setmanes va haver d’estar ingressat, sempre en companyia dels seus pares. Ana Obregón i Alessandro Lequio van mostrar una gran fortalesa. Des de llavors, l’actriu no ha deixat de recordar-lo i de fer l’impossible per ajudar a recaptar fons per a la investigació contra el càncer. Avui se celebra el primer aniversari de la mort del jove Álex, que perdia la vida amb només 27 anys.

Ana Obregón ha omplert el seu perfil d’Instagram de cartes i missatges colpidors en aquests 12 mesos, una manera de dirigir-se a ell i d’intentar seguir vivint amb les poques forces que assegura que li queden. Avui ha compartit una fotografia del seu nen i s’ha tornat a acomiadar d’ell: “13 de maig del 2020, el dia que necessitaven un heroi al cel i el dia que vaig morir amb tu, fill meu”.

Un dia duríssim que serà molt complicat per a tota la família. Les hores prèvies a aquest primer aniversari, Ana agraïa els seus seguidors i amics tota l’estima que li han donat en aquest primer any sense el fill. Ara bé, també va aprofitar per carregar contra l’assetjament mediàtic que segueix vivint.

“Avui només tinc forces per agrair-vos de tot cor a tots l’estima i l’amor que m’heu demostrat al llarg d’aquest any de dol pel meu fill. Mai no ho oblidaré, gràcies. No puc dir el mateix dels paparazzi que m’han assetjat durant un any. Cada dia quan vaig a veure al meu fill al cementiri, que és l’única sortida que he fet de casa en el meu retir d’un any. He d’anar-hi d’amagatotis en el cotxe com si fos una delinqüent. Ho he aguantat durant un any en silenci, però ja no puc més. Només vull estar amb el meu fill en pau! La meva gran repulsa a les revistes que es lucren amb el dolor d’una mare”, etziba.

I anuncia que deixarà de permetre-ho: “A partir d’ara denunciaré qualsevol mitjà de comunicació que publiqui imatges meves al cementiri visitant al meu fill, el que, a més a més, està totalment prohibit per la llei. No entenc aquesta manca d’humanitat i de respecte”.

Un primer aniversari molt dur per a una mare amb ganes de recordar el fill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa