Ana Obregón, trencada: “Donaria la meva vida per tornar a abraçar el meu fill”

L'actriu ha enviat un missatge molt emotiu al seu fill, mort fa gairebé sis mesos

Ana Obregón no ha volgut deixar passar el dia de Tots Sants sense enviar un missatge al seu fill Álex, mort fa gairebé sis mesos. L’actriu ha publicat una carta colpidora en la qual ha enviat un missatge d’ànims a totes aquelles persones que han perdut un fill: “Vull enviar des del més profund del que queda del meu cor una abraçada d’amor a tots aquells que heu perdut un ésser estimat i, en especial, als pares que han perdut un fill. Sabeu que a Espanya moren cada dia 325 persones de càncer, la majoria nens i joves?”.

I afegeix un missatge cap a aquells que denuncien les mesures de contenció de la Covid-19: “Per a ells, si el càncer fos contagiós, quedar-se a casa confinats seria la seva oportunitat de viure. I ho farien sense queixar-se, amb responsabilitat i sense violència. Desgraciadament, el meu fill està entre ells, així que per respecte als que no hi són, no veieu una limitació de la llibertat en aquests confinaments, sinó l’oportunitat de viure i que visquin els nostres”. 

L’actriu ha volgut aprofitar per dirigir-se directament al seu nen: “I tu, Álex meu, volies viure i tenies tota la vida per endavant. Amb 25 anys vas somriure al càncer, vas lluitar i patir en silenci mentre animaves aquells que estaven en la teva mateixa situació. La teva marxa va ser com un rugit que va trencar les parets de l’infinit i el teu exemple en aquesta vida ja té un eco a l’eternitat. Donaria la meva vida per tornar a abraçar-te encara que només fos un segon. Un segon amb tu a canvi de la resta de la meva vida”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quiero mandar desde lo más profundo de lo que queda de mi corazón un abrazo de amor a todos los que habeis perdido a vuestros seres queridos y en especial a los padres que han perdido a un hijo. A las 35.000 familias de los fallecidos por la pandemia y las 120.000 familias de los que mueren cada año en España por el maldito cáncer. Sabeis que en España mueren cada dia 325 personas de cáncer, la mayoría niños y jóvenes? Para ellos si el cáncer fuera contagioso quedarse en casa confinados sería su oportunidad de vivir. Y lo harían sin quejarse , con responsabilidad y sin violencia. Desgraciadamente mi hijo está entre ellos, así que por respeto a los que no están no veáis una limitación de la libertad en estos confinamientos, sino la oportunidad de vivir y que vivan los vuestros. Y tú , mi Áless , querías vivir, tenías toda una vida por delante. Con 25 años sonreíste al cáncer, luchaste y sufriste en silencio animando a los que estaban en tu misma situación. Tu partida fue como un rugido que rompió las paredes del infinito y tu ejemplo en esta vida ya tiene un eco en la eternidad. Daría mi vida por volver abrazarte aunque solo fuera un segundo. Un segundo contigo a cambio del resto de mi vida . #alessforever ?

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

Trencada i emotiva, ha escollit una fotografia antiga del fill en la qual se’l veu passejar la seva gossa, que moria poc després que ell. La publicació s’ha omplert de missatges de suport ràpidament, amb els fans preocupats en veure-la tan trencada. 

Nou comentari