El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alexia Rivas, un any després de l’escàndol: “Tot el que va passar amb Merlos em va destruir psicològicament”
  • CA

Alexia Rivas va convertir-se en l’objectiu de tots els paparazzi i reporters des que sortís a la llum la seva aventura amb Alfonso Merlos. El periodista va enganyar la col·laboradora de Sálvame amb ella, a qui van enxampar en banyador a casa del tertulià quan aquest encara sortia amb Marta. El triangle amorós va ocupar hores i hores de televisió, una història que va convertir la jove reportera de Socialité en personatge. Alexia i Alfonso van començar una relació, però van acabar trencant pocs mesos després. Telecinco va voler esprémer el drama igualment, per la qual cosa va oferir a Marta i a Alexia que convisquessin a Supervivientes a canvi d’un bon grapat de diners.

Ara que han expulsat a les dues, la revista Lecturas les entrevista i les fa compartir la portada aquest dimecres. Mentre que Marta se centra en analitzar el concurs, Alexia se sincera sobre el mal tràngol que ha viscut per culpa d’aquesta història.

Alexia va ser assenyalada com la dolenta de la pel·lícula, encara que ella assegurava que Merlos l’havia mentit i li havia dit que ja havia tallat amb Marta. La ràbia contra ella va ser intensa, especialment a la xarxa on va rebre centenars de missatges cruels i masclistes. La persecució mediàtica va fer que decidís abandonar la seva feina a Telecinco i canviar radicalment de vida tot tornant a la universitat.

“Participar a Supervivientes m’ha fet veure la vida amb més valentia i crec que hi he sortit sent més dona. No ha estat fàcil, per això, sobretot en saber que molts m’han acusat de patir anorèxia en veure’m tan prima. Estic sana”, reconeix en la seva primera entrevista després del pas per Hondures.

La polèmica amb Alfonso Merlos va tenir lloc durant el confinament de l’any passat, però segueix afectant-la: “Era molt dependent psicològicament d’ell. La meva ment no volia sortir d’allà, era com una presó. Em sentia segura, però era una seguretat de merda perquè la meva vida amb ell era una merda. Tot el que va passar amb Merlos em va destruir… Estar amb ell va minvar la meva autoestima i vaig necessitar molta ajuda psicològica”.

Alexia Rivas | Telecinco
Alexia Rivas | Telecinco

Una entrevista molt sincera en la que reconeix que potser no va fer les coses bé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa