El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marta López, “destrossada” per la infidelitat: “No dorm ni deixa de plorar”
  • CA

La infidelitat d’Alfonso Merlos a Marta López amb Alexia Rivas segueix protagonitzant la premsa rosa. Cadascun d’ells ha ofert la seva pròpia versió, en unes entrevistes que continuen multiplicant-se. ‘Sálvame’ va voler anar una mica més enllà i fa un parell de dies va orquestrar una trampa perquè Marta i Alfonso es retrobessin en directe. El resultat? Marta li va demanar explicacions i l’ex va marxar corrents per evitar enfrontar-se a ella públicament.

La col·laboradora de televisió i exconcursant de ‘Gran Hermano’ és la gran perjudicada en aquesta història. Marta López s’assabentava que la seva parella li estava sent infidel gràcies a una videotrucada d’Alfonso amb un programa en la qual es veia aparèixer Alexia en biquini darrere seu. Amb això Marta veia que Alfonso l’havia mentit i estava passant el confinament amb l’amant a casa. 

Alfonso Merlos, enxampat sent infidel en directe Estado de Alarma

Alfonso Merlos, enxampat sent infidel en directe / Estado de Alarma

Que després ell digués públicament que havia tallat amb Marta abans de començar amb l’Alexia (justificació negada i provada per Marta, que té missatges romàntics d’Alfonso de l’endemà de la publicació del vídeo) la va enfonsar encara més. Durant la seva primera entrevista a ‘Viva la vida’, Marta va trencar-se en directe i va acabar plorant superada per la situació i la humiliació pública.

Avui és la revista ‘Semana’ qui treu a la llum com de malament ho està passant: “Marta López està destrossada. No dorm ni deixa de plorar. El que més mal li fa és la humiliació pública que està vivint”. Ella mateixa ha reconegut que Alfonso li havia proposat casar-se quan acabés tot el confinament, el que ara li fa encara més mal recordar.

Marta López plora a 'Viva la vida' Telecinco

Marta López plora a ‘Viva la vida’ / Telecinco

El mitjà assegura que si bé públicament està intentant mostrar-se el més freda possible, a casa s’està desfogant en veure’s superada per la situació. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa