El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Albert Rivera, caçat en una reunió secreta amb el màxim dirigent de Telecinco
  • CA

Albert Rivera s’ha mantingut en silenci des que va anunciar que es retirava de la política. Els mal resultats electorals de Ciutadans van forçar-lo a dimitir, un moment que ha canviat la seva vida radicalment. D’aparèixer a televisió dia sí dia també, a no aparèixer a cap míting. No se sap res d’ell, excepte que s’està dedicant a cuidar de Malú durant el seu embaràs. Es convertiran en pares del seu primer fill en comú en els pròxims mesos, una paternitat que sembla que Rivera vol compaginar amb alguna feina.

De moment està a l’atur, però aquesta situació laboral podria canviar aviat. Així ho deixa caure l’ABC, que l’ha enxampat en una reunió secreta que podria suposar una autèntica bomba. I és que l’han caçat… amb el conseller delegat de Mediaset, el màxim dirigent de Telecinco: Paolo Vasile. Les fotografies del paparazzi els mostren molt còmplices, finalitzant la reunió amb una abraçada. Què volen dir aquestes imatges? Què li ha ofert el cap de Telecinco?

Significa aquesta reunió que Albert Rivera canvia la política per la televisió? Quan era president de Ciutadans va convertir ‘El programa de Ana Rosa’ en la seva segona casa. Estem a punt de veure’l convertit en col·laborador habitual? O haurà acceptat una oferta encara més sucosa com la de participar en algun reality? Fa només unes setmanes es va especular amb la seva participació a ‘Supervivientes’, la que va quedar descartada. Però i si li han tornat a oferir a canvi d’una sucosa quantitat de diners?

Les fotografies el mostren sortint de la reunió amb Vasile als afores de les oficines de Telecinco. Un directiu que ha aconseguit convèncer els famosos més inaccessibles de participar en algun programa de la cadena. També ho haurà aconseguit amb Rivera? El temps dirà si aquesta bona relació amb el cap de Mediaset ha donat fruits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa