El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Esbroncada èpica en una humiliació pública contra Alba Carrillo

Alba Carrillo torna a ser protagonista de la premsa rosa pels rumors que la relacionen amb Antonio Canales. La tertuliana de televisió té un currículum amorós extens, el que dona ales a la premsa rosa per parlar-ne sovint. Aquest dimecres, de fet, les revistes donaven per fet que ha començat una relació amb el torero i ella ha confirmat en el seu programa de Telecinco que alguna cosa entre ells hi ha. El problema arribava quan els companys de Ya son las ocho li deien que era una cínica perquè en el passat ha escrit missatges antitaurins i ara sortirà amb un torero.

L’enfrontament amb Gloria Camila acabava amb una Alba tan enfadada que acabava traient-se el micròfon i marxant de la connexió molt enfadada: “Tots tenim amics amb els que no podem parlar de política o de la casa reial. S’ha de respectar que jo no estigui d’acord amb el toreig i no crec que m’hàgeu de dir inculta. Aquí s’acaba la connexió perquè m’heu enganyat bé. I tu, Gloria, hauries de conèixer les coses abans d’opinar d’igual manera que jo m’informo abans d’opinar sobre coses teves”.

La filla d’Ortega Cano no callava i responia l’atac: “Tu sempre marxes dels platós quan no escoltes el que vols i això de treure els meus temes per defensar-te em sembla lamentable. Potser opines, però opines massa”, etzibava. Un enfrontament que torna a crear molta tensió en el plató del programa de Sonsoles Ónega, que intentava calmar els ànims sense èxit.

Alba Carrillo marxa de plató en directe en enfrontar-se a Gloria Camila / Telecinco

Alba Carrillo es col·loca en primera línia mediàtica una altra vegada per una reacció exagerada que mostra la seva pitjor cara. La col·laboradora ha abandonat els platós en moltes ocasions, el que demostra una impulsivitat que no agrada gens als companys de feina i als detractors que la critiquen públicament a les xarxes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa