El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alba Carrillo, assenyalada: “Estàs fent una cosa molt greu”
  • CA

Alba Carrillo torna a estar a l’ull de l’huracà per culpa de la seva actitud insolent i desagradable. Molt antipàtica i cruel amb els companys, aquest dijous ha rebut una forta esbroncada de Jorge Javier Vázquez. El català començava amb una advertència: “Estàs passant diverses línies vermelles i això podria passar-te factura”. El problema era que la tertuliana acusava els companys d’estar “fent la pilota” a Isabel Rábago, una de les concursants de Secret Story, mentre que tots es posaven d’acord en criticar-la: “A ella no li doneu canya quan està fent unes coses que si fes jo…”. Aquesta acusació no ha fet gens de gràcia al presentador, que negava que tinguin una doble vara de mesura: “Per a tu tinc moltes més motius. Si em poso a treure la llista de greuges… Venia pensant que a les dotze t’esbroncaria perquè marxessis”.

Una estona després, posaven sobre la taula la veracitat dels polígrafs que fan al Deluxe. El Jorge Javier, que també presenta aquell programa, s’enfadava moltíssim en veure que l’Alba donava suport aquesta teoria segons la qual Telecinco s’inventa si les respostes són vertaderes o falses: “Alba, tapa’t la boca. El silenci t’afavoreix. No em facis anar més enllà perquè estàs fent una cosa molt greu“. Ella, sorpresa per l’atac del company, preguntava per què havien de defensar el polígraf, el que enfurismava encara més a Jorge Javier: “Estàs posant en dubte una cosa que sap molta gent. No comencis un pols que perdràs i que et farà mal”.

Alba Carrillo rep una esbroncada per part de Jorge Javier / Telecinco

Cal recordar que la relació d’Alba Carrillo amb la secció del polígraf del Deluxe no ha estat mai bona. En el que van fer la setmana passada, de fet, van parlar d’ella i van sortir uns resultats que ella considera que estaven manipulats. És per això que va emetre un comunicat duríssim en el que deixava caure que prendria mesures legals si no deixaven de mentir sobre ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa