El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alaska, preocupada per Mario Vaquerizo: “No ho està passant gens bé i s’enfonsa”
  • CA

El coronavirus ha alterat la rutina de tothom, però en especial dels artistes. Alaska ha concedit una entrevista molt sincera a la revista Lecturas en la qual reflexiona sobre com ha canviat la seva vida aquests últims mesos: “Tots hem deixat de fer coses per culpa de la pandèmia. Ara surto menys i menjo menys fora, encara que ho intento fer per ajudar. A mi la distància social no em fa mal, la mascareta no em fa mal i tenir menys vida social tampoc”.

Ella s’hauria adaptat sense problema, però recalca que el seu marit, el showman Mario Vaquerizo, no ho estaria passant gens bé: “A ell li passa el contrari. Tot això li provoca mal a l’ànima. Quan veig que Mario s’enfonsa, li dic que tot va bé i que estic encantada amb la mascareta. És cert que jo m’he adaptat una mica millor a les coses”.

Ara bé, això no vol dir que estigui contenta en aquestes circumstàncies: “No m’oblido de la gravetat del que s’està vivint. Tots estem dissimulant i fent com que estem bé i no passa res… Però tots estem baldats“.

Una situació complicada que afecta directament als famosos, que aprofiten l’aparador mediàtic per enviar suport als seus seguidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa